Τα grilled sandwich όπως το λένε στο εξωτερικό είναι τόσο γευστικά, τόσο απολαυστικά! Είναι το σνακ που μπορείς να απολαύσεις από το πρωί ως το βράδυ γιατί είναι τόσο χορταστικό! Τι θα χρειαστείς λοιπόν;

Υλικά

2 φέτες ψωμί

2 φέτες τυρί milner

Πεπερόνι

Λίγο βούτυρο

Λίγο σκόρδο τριμμένο

Εκτέλεση

Τοποθετούμε μια φέτα ψωμί σε ένα ζεστό τηγάνι με λίγο βούτυρο, προσθέτουμε μια φέτα milner, στη συνέχεια πεπερόνι, μετά πάλι τυρί και μετά πεπερίνι ξανά. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη δεύτερη φέτα ψωμιού και αναποδογυρίζουμε. Απλώνουμε το σκόρδο και τηγανίζουμε για ένα λεπτό ακόμη.

Capture

 

To Milner, το αγαπημένο μας τυρί που συνδυάζει την πλούσια γεύση με λιγότερα λιπαρά, πρωτοπορεί για άλλη μία φορά και φέρνει στην ελληνική αγορά τη νέα οικολογική συσκευασία Fresh Lock, η οποία φροντίζει εκτός από εμάς και το περιβάλλον!

H νέα συσκευασία φροντίζει το περιβάλλον καθώς περιέχει 60% λιγότερο πλαστικό σε σχέση με την προηγούμενη. Παράλληλα, η νέα οικολογική συσκευασία Milner Fresh Lock χάρη στο πρακτικό της κλείσιμο, ανοιγοκλείνει τέλεια ξανά και ξανά! «Σφραγίζει» το σωστό επίπεδο υγρασίας, κρατώντας τις φέτες ακόμη πιο φρέσκες μέχρι και την τελευταία για να απολαμβάνουμε 100% πλούσια γεύση.

Με το Milner Fresh Lock απολαμβάνουμε πλούσια γεύση με λιγότερα λιπαρά σε κάθε γεύμα της ημέρας και ταυτόχρονα σεβόμαστε το περιβάλλον.