Ψάχνεις δικαιολογία για να ξεκινήσεις εσύ και το παιδί σου τη μέρα σας παρέα με ένα γευστικότατο milkshake γεμάτο σοκολάτα; Ε εντάξει ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο και σίγουρα θα ξετρελαθείτε και οι 2. Το πιο πιθανό είναι ότι θα γίνει η νέα σας αγαπημένη συνήθεια.

Υλικά

2 1/2 κσ Nesquik

2 φλ γάλα

1/4 κσ ζάχαρη

10 παγάκια

1 φλ δημητριακά Nesquik Duo

Εκτέλεση

Προσθέτουμε σε ένα μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Γεμίζ0υμε τα ποτήρια και στη συνέχεια πασπαλίζουμε με λίγο Nesquik κακάο για την απόλυτη απόλαυση.

Capture

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η φαντασία των παιδιών δεν έχει όρια! Tα δημητριακά NESQUIK® της Nestlé ενθαρρύνουν μικρούς και μεγάλους να εξερευνήσουν τη φαντασία τους μέσα από ένα φοβερό διαγωνισμό και να διεκδικήσουν 1 από τα 100 σετ «Μεγάλο Σχολείο» Playmobil®! Το συναρπαστικό αυτό σετ ενισχύει τη δημιουργικότητα των παιδιών μέσα από παιχνίδια ρόλων, ποιοτικό χρόνο και φυσικά… ατέλειωτες ιστορίες! Παράλληλα, συμβάλλει στο να καλλιεργήσουν τα παιδιά θετική στάση προς το σχολείο και τη χαρά της μάθησης.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και να αρχίσετε να πλάθετε τις δικές σας ιστορίες; Δώστε μια δημιουργική νότα στο πρωινό σας και αναζητήστε τον μοναδικό κωδικό στις ειδικές συσκευασίες των δημητριακών NESQUIK, NESQUIK DUO και NESQUIK® EXTRA CHOCO WAVES, καταχωρήστε τον στο cerealspromo.gr μέχρι τις 25/06/2019 και μπείτε στη κλήρωση για 1 από τα 100 σετ «Μεγάλο Σχολείο» Playmobil®!