Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές δεν μας επιτρέπουν να αφιερώσουμε πολύ χρόνο στην κουζίνα. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε να τρεφόμαστε σωστά, υγιεινά και κυρίως με ωραίες γεύσεις. Για αυτούς τους λόγους σας έχω την λύση, η οποία είναι η γεύση που όλοι αγαπούν. Η σάλτσα πέστο!

Η Barilla παρουσιάζει την ανανεωμένη PESTO Barilla: μια καμπάνια που υμνεί την σάλτσα που δημιουργεί γέφυρες στις ανθρώπινες σχέσεις.

Η PESTO Barilla ενισχύει την ποιότητα των συστατικών της από 100% ιταλικό βασιλικό & Parmigiano Reggiano ΠΟΠ, θεμελιώδη στοιχεία της ιταλικής κουζίνας. Η Barilla είναι η πρώτη μάρκα σε παγκόσμιο επίπεδο που χρησιμοποιεί στις σάλτσες PESTO, βασιλικό αειφόρου καλλιέργειας. Αυτή είναι μια σημαντική διαφοροποίηση και μια απόδειξη δέσμευσης τόσο για το περιβάλλον, όσο και για τα πρότυπα ποιότητας.

H PESTO Barilla είναι η απόλυτη λύση όταν άνθρωποι με διαφορετικό γούστο βρίσκονται γύρω από το ίδιο τραπέζι: η μοναδική γεύση της σάλτσας την καθιστά ως το απόλυτο problem-solver για κάθε περίσταση, καθώς η PESTO Barilla μπορεί και κάνει τους πάντες χαρούμενους.

Τα μόνα υλικά που θα χρειαστείτε είναι:

  • PESTO Barilla
  • Λάδι
  • Ζυμαρικά της αρεσκείας σας
  • Παρμεζάνα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βράστε τα ζυμαρικά με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. Σε ένα κατσαρολάκι ρίξτε μια κουταλιά λάδι και ρίξτε το PESTO Barilla, προσθέτοντας λίγο νερό. Αφήστε το να βράσει για 3-4 λεπτά και ρίξτε τα ζυμαρικά για να ανακατευτούν. Ρίξτε από πάνω παρμεζάνα και απολαύστε.