Και τι είναι πιο σημαντικό μετά από ένα νόστιμο γεύμα; Μα φυσικά ένα υγιεινό και εντυπωσιακό επιδόρπιο! Και αυτό εδώ είναι!

Υλικά
2 φλιτζάνια γιαούρτι Δωδώνη Ηπειρώτικο

1/4 φλιτζάνι αγαύη
1/2 κουταλάκι  εκχύλισμα βανίλιας
1/4 κγ φρέσκο χυμό λεμονιού
Λίγο αλάτι
15 φράουλες κομμένες σε φέτες
βατόμουρα
μούρα

Εκτέλεση

Απλώνουμε σε ένα ταψί μια λαδόκολλα και το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με την αγαύη, το χυμό λεμονιού και το αλάτι. Στη συνέχεια το απλώνουμε στο ταψί και προσθέτουμε τα φρούτα. Τοποθετούμε για 2-3 ώρες στην κατάψυξη μέχρι να σταθεροποιηθεί. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.

Capture

Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, δημιούργησε το νέο ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό, εμπνευσμένη από την παραδοσιακή ηπειρώτικη συνταγή, απαντώντας στις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Το ΔΩΔΩΝΗ Ηπειρώτικο Στραγγιστό είναι ένα προϊόν με υψηλή θρεπτική αξία, πλούσια γεύση και μοναδική υφή. Παράγεται από 100% ηπειρώτικο φρέσκο γάλα, το οποίο συλλέγει καθημερινά η ΔΩΔΩΝΗ από 60 επιλεγμένες φάρμες της Ηπείρου, τις οποίες υποστηρίζει τεχνικά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει στο κοινό μια νέα επιλογή στραγγιστού γιαουρτιού, που συνδέει την ηπειρώτικη παράδοση με τη σύγχρονη διατροφική τάση για προϊόντα αυθεντικής προέλευσης, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά.