Τι πιο όμορφο από το να ξεκινάς τη μέρα σου με τον πιο νόστιμο τρόπο;

Υλικά

1 ½ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου ή γάλα καρύδας

2 κουταλιές της σούπας βούτυρο αμυγδάλου

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη βανίλιας

4 κουταλιές της σούπας σιρόπι σφενδάμου

6 κουταλιές της σούπας κακάο ή τσιπ σοκολάτας

Εκτέλεση

Τοποθετούμε τα ¾ από το γάλα σε μια παγοθήκη για 6 ώρες και ανακατεύουμε το υπόλοιπο με το βούτυρο αμυγδάλου, τη βανίλια, το αλάτι και το σιρόπι σφενδάμου. Προσθέτουμε τα παγάκια με το γάλα στο μίξερ μέχρι να αρχίσει ο πάγος να λιώνει και στο τέλος προσθέτουμε το κακάο όπου και ανακατεύουμε για μισό λεπτό ακόμη.