Μια απίθανη συνταγή που θα σε κάνει να μη θέλεις να τελειώσει ο καφές σου!

Υλικά

½ φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

⅓ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο

½ κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

1¼ φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις

¼ φλιτζάνι ζάχαρη άχνη

½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι

½ φλιτζάνι κομματάκια σοκολάτας γάλακτος

⅓ φλιτζάνι μικροσκοπικά κομματάκια σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη άχνη και το αλάτι. Σε ένα δεύτερο μπολ ανακατεύουμε το βούτυρο με το φυστικοβούτυρο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη βανίλια. Τοποθετούμε τα υλικά του πρώτου μπολ στο δεύτερο και στη συνέχεια ανακατεύουμε τη ζύμη. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κομμάτια σοκολάτας. Μεταφέρουμε τη ζύμη σε λαδόκολλα και πλάθουμε μέχρι να σχηματιστεί ένα μπαστουνάκι. Τοποθετούμε το μπαστουνάκι με τη λαδόκολλα στο ψυγείο για 2 ώρες. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε όσα μπισκότα θέλουμε και ότι μέγεθος θέλουμε. Ψήνουμε για 14 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν για 5 λεπτά και στη συνέχεια τα αφαιρούμε από το ταψί.