Είναι δυνατόν τα μανιτάρια με το κοτόπουλο και τη σάλτσα να δένουν τόσο αρμονικά σε μια τόσο νόστιμη μακαρονάδα με πέννες; Ναι είναι και είναι πραγματικά υπέροχο το αποτέλεσμα

Υλικά
1 πακέτο πένες
1 κ σ ελαιόλαδο
2 στήθη κοτόπουλου σε κύβους
3 Σκελίδες σκόρδο αποφλοιωμένες και ψιλοκομμένες
1 κρεμμύδ, ψιλοκομμένο
1 πακέτο μανιτάρια Portobello κομμένα σε φέτες
Αλάτι και πιπέρι
1 1/2 φλιτζάνια γάλα
1/2 έως 3/4 blue cheese dirollo
2 κουταλιές βούτυρο
2 κουταλιές σούπας φρεσκοτριμμένο τυρί παρμεζάνας
2 κουταλάκια του γλυκού ξηρό μαϊντανό

Εκτέλεση
Βράζουμε τις πέννες σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου μέχρι να γίνουν al dente. Παράλληλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο για περίπου 4 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε στην άκρη. Προσθέτουμε λίγο ακόμα λάδι στο τηγάνι και προσθέτουμε τα μανιτάρια μέχρι να απελευθερώσουν όλους τους χυμούς τους. Σειρά έχουν όλα τα υπόλοιπα υλικά όπου τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να λιώσουν όλα τα τυριά και η σάλτσα να γίνει κρεμώδης. Σερβίρουμε αμέσως ανακατεύοντας τα μακαρόνια με τη σάλτσα.

Το Dirollo Blue είναι αυθεντικό blue cheese Δανίας, που προσφέρει όλη την πλούσια και πολύ χαρακτηριστική γεύση του μπλε τυριού, ενώ ταυτόχρονα έχει μόλις 18% λιπαρά! Μπορούμε να το απολαύσουμε σε σκαφάκι των 100g ή από τον πάγκο των τυροκομικών.

Η Dirollo για ακόμη μία φορά εκπλήσσει ευχάριστα τους καταναλωτές, που λατρεύουν τις νόστιμες και ιδιαίτερες γεύσεις, αλλά παράλληλα φροντίζουν τον εαυτό τους, αποφεύγοντας τα περιττά λιπαρά. Το νέο Dirollo Blue θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της μαγειρικής μας και πρωταγωνιστής του τραπεζιού μας!

kjnnlk