Η ζεστή σοκολάτα αποτελεί ένα ρόφημα που αγαπούν και οι μικροί και οι μεγάλοι. Ενώ όμως τα παιδιά συμβιβάζονται αρκετά εύκολα με οποιοδήποτε σοκολατούχο ρόφημα, δεν ισχύει το ίδιο και για του ενήλικες. Είναι αρκετά δύσκολο να φτιάξουμε μόνοι μας την ιδανική ζεστή σοκολάτα, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια απλή παρασκευή. Στις περισσότερες περιπτώσεις το αποτέλεσμα μοιάζει να έχει τελείως λάθος υφή και η γεύση είναι πιο γλυκιά ή πιο πικρή από αυτό που είχαμε φανταστεί.

Η ζεστή σοκολάτα των STARBUCKS έρχεται στο σπίτι

Το πιο σημαντικό μυστικό για τέλειες παρασκευές στο σπίτι, φυσικά είναι η πρώτη ύλη. Ένα λάθος προϊόν θα μας δώσει και λάθος αποτέλεσμα. Για να φτιάξεις σοκολάτα στο σπίτι δοκίμασε το νέο ρόφημα που κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη Nestlé σε συνεργασία με τα Starbucks. Το STARBUCKS® Signature Chocolate είναι εμπνευσμένο από τη ζεστή σοκολάτα των STARBUCKS® που όλοι αγαπάμε, για απολαυστικές στιγμές στο σπίτι. Το πολύ-αναμενόμενο ρόφημα σοκολάτας είναι διαθέσιμο σε super market και e-shops, προσφέροντας μοναδικές στιγμές σοκολατένιας απόλαυσης.

Με φθινοπωρινή διάθεση οι λάτρεις της σοκολάτας, μπορούν να χαλαρώσουν στο σπίτι τους με μια βελούδινη, πλούσια και απολαυστική ζεστή κούπα STARBUCKS® Signature Chocolate. Το νέο ρόφημα STARBUCKS® Signature Chocolate 42% είναι ένα υπέροχο μείγμα από κόκκους κακάο που προσφέρει μια βελούδινη υφή και πλούσια γεύση σοκολάτας η οποία συνδυάζεται με γάλα.

Δες περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: Τραγανά cookies με κομματάκια σοκολάτας! | Thats Life. Life as it is!