Ο Ελληνικός καφές είναι τέχνη! Και για να τον φτιάξεις σωστά θέλει χρόνο και υπομονή.  Προσωπικά πίνω μόνο ελληνικό καφέ και θα μπορούσα να πω ότι πλέον έχω γίνει ειδική. Θέλεις και εσύ να μάθεις τα μυστικά μου;

Ξέχνα λοιπόν το να βάλεις ζεστό ή χλιαρό νερό για να τελειώνεις γρήγορα – γρήγορα! Ο Ελληνικός θέλει υπομονή στο είπα και πριν. Επίσης αν έχεις σκοπό να φτιάξεις έναν καφέ πριν πας στο γραφείο και έχεις ήδη αργήσει τότε μάλλον ο συγκεκριμένος δεν θα σου κάνει την χάρη αφού για να βγει τέλειος θέλει την ώρα του για να βγει απολαυστικός, για αυτό μην ανοίγεις περισσότερο τη φωτιά γιατί “θα τον κάψεις”. Αν πίνεις τον καφέ σου σκέτο τότε να θυμάσαι ότι πρέπει να βάλεις την απαραίτητη ποσότητα ώστε να μη “νερώσει”. Από την άλλη αν απολαμβάνεις τον καφέ σου με ζάχαρη τότε πρέπει να βάλεις πρώτα νερό με ζάχαρη, να τα ανακατέψεις ώστε να διαλυθεί η δεύτερη και στη συνέχεια να προσθέσεις καφέ. Τέλος, όπως και σε όλες τις σχέσεις το παν είναι το timing, μόλις κάνει την εμφάνιση της η πρώτη φουσκάλα τότε πρέπει να το κατεβάσεις από τη φωτιά ενώ ρίξε στο φλυτζάνι με σταθερή ροή για να μη χάσεις και το καιμάκι.

Καταγραφή

Θέλεις να φτιάξεις και εσύ με την παρέα σου τον δικό σας ελληνικό; Ανακαλύψτε το special χαρμάνι με το βελούδινο καϊμάκι που θα κάνει το φετινό Πάσχα να μυρίσει… παράδοση! Κάθε φλιτζάνι και μία μικρή ιεροτελεστία για να απολαύσετε τον ελληνικό καφέ Coffee Island, όπως μόνο εσείς θέλετε!
Για λίγες μέρες, και πιο συγκεκριμένα, από τις 15 μέχρι και τις 24 Απριλίου, 50 τυχεροί, παραγγέλνοντας οποιοδήποτε προϊόν από το CoffeeIsland.gr, κερδίζουν αυτόματα μια συσκευασία special ελληνικού καφέ, των 200gr!

Κάνε την επόμενη παραγγελία σου στο coffeeisland.gr  και μπορεί να είσαι ο ένας από τους 50 καθημερινούς νικητές!