Αγαπάμε πολύ το καρπουζάκι σε συνδυασμό με φέτα. Ξέρετε όμως, πόσο καλύτερο είναι το καρπούζι σε σαλάτα με φέτα, αγγουράκι και κρεμμύδι; Δεν φαντάζεστε. Την συνταγή αυτή την δοκιμάσαμε πρώτη φορά σε πρωινό ξενοδοχείου στην Σαντορίνη και από τότε την φτιάχνουμε κάθε καλοκαίρι. Ευκαιρία 

Τι θα χρειαστείτε για την σαλάτα με καρπούζι;

  • μισό καρπούζι κομμένο σε κύβους
  • 1 μέτριο αγγούρι κομμένο σε κύβους
  • 1/4 κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 φλ. ψιλοκομμένος δυόσμος
  • 1 φλ. τριμμένη φέτα
  • 2 κτσ ελαιόλαδο
  • χυμός από ένα λεμόνι
  • 1 κτσ μέλι

σαλάτα καρπούζι

Εκτέλεση Συνταγής

  • Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το καρπούζι, το αγγούρι, το κρεμμύδι, τον δυόσμο και την φέτα.
  • Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε τα υγρά υλικά ώστε να φτιάξουμε το dressing. Ρίξτε πάνω από τη σαλάτα και ανακατέψτε καλά ώστε να πάει παντού.
  • Μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφίες πριν την καταβροχθίσετε. Είναι πολύ εντυπωσιακή τόσο στην γεύση όσο και στην εμφάνιση.