Ποιος είπε ότι ο έρωτας δεν περνάει από το στομάχι; Κάνε αυτή τη συνταγή και ο αγαπημένος σου θα γλύφει και τα δάχτυλα του!

Υλικά

25g βούτυρο

225g μανιτάρια κομμένα στη μέση

250 γραμμάρια μασκαρπόνε

150 ml ημι-αποβουτυρωμένο γάλα

1/2 κουταλάκι μουστάρδα

500 γραμμάρια μαγειρεμένου κοτόπουλου κομμένα σε μικρα κομμάτια

3 κουταλιές σούπας φρέσκο σχοινόπρασο

300 γραμμάρια έτοιμης ζύμης

Αλάτι και φρέσκο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και σε ένα τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και προσθέτουμε τα μανιτάρια μαγειρεύοντας 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Χτυπάμε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και τη μουστάρδα κάνοντας μια σάλτσα. Σειρά έχει το κοτόπουλο, το σχοινόπρασο και τα μανιτάρια. Τοποθετούμε τη ζύμη σε ένα βαθύ ταψί και περιχύνουμε με τη σάλτσα. Τέλος, σκεπάζουμε με την υπόλοιπη ζύμη και ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Πασπαλίζουμε με πιπέρι και σερβίρουμε.