Σχολείο, εξωσχολικές δραστηριότητες και διάβασμα! Ουφ! Ξέρετε πόσο κουραστική είναι η μέρα ενός παιδιού. Οι μικροί μας φίλοι χρειάζονται ενεργεια για να γίνουν άριστοι μαθητές και αυτό μπορεί να τους το χαρίσει μόνο ένα σούπερ σάντουιτς.

Υλικά

2 φέτες ψωμί

2 φέτες κοτοπαριζάκι Πινδος

1 φέτα κίτρινο τυρί για τοστ

2 φέτες ντομάτα

Λίγο Μαρούλι

Λίγη Μαγιονέζα

Το σούπερ σάντουιτς είναι έτοιμο στο λεπτό!

Σάντουιτς, ομελέτες, σαλάτες και λιχουδιές για πάρτυ «απογειώνονται» με το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ και μας βγάζουν ασπροπρόσωπους σε κάθε μαγειρική περίσταση.

Πρόσφατα βραβευμένο με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, όπως άλλωστε και το Χωριάτικο Λουκάνικο και το ρολό κοτόπουλο καπνιστό, το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ είναι το νεότερο μέλος της οικογένειας των αλλαντικών από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία συνοδεύουν κάθε γεύμα και σνακ από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι με σιγουριά η πιο νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας, για όλη την οικογένεια.

Το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ μπαίνει σε κάθε σάντουιτς και πιάτο… αλλά και στις καρδιές μικρών και μεγάλων! Απογειώνει τους πιο απλούς συνδυασμούς με τη μοναδική του νοστιμιά και τη λεπτή του γεύση. Κι όλα αυτά χωρίς γλουτένη και με χαμηλά λιπαρά. Για να σας λένε τα παιδιά σας πάντα «ναι»