Είσαι νέα στην μαγειρική; Είσαι φοιτητής που τώρα κάνει τις πρώτες του προσπάθειες στην κουζίνα; Ξέχασες να μουλιάσεις τα όσπρια; Δεν έχεις τα κατάλληλα σκεύη για να τα μαγειρέψεις σωστά; Δεν έχει τον χρόνο και την όρεξη να φτιάξεις όρεξη ακόμη και εάν σου αρέσουν πολύ; Θέλεις να φας νόστιμα πιάτα χωρίς όμως να πάρεις κονσέρβες; Ε, λοιπόν, την απάντηση σε όλα την δίνει η 3αλφα, η οποία έφτιαξε για εμάς τα «Έτοιμα Φυσικά». Την νέα κατηγορία προϊόντων έτοιμων προς… κατανάλωση!

Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο εύκολο να απολαύσουμε τα όσπρια

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε.Β.Ε., με ηγετική θέση στον κλάδο παραγωγής ρυζιών και οσπρίων για περισσότερα από 50 χρόνια, φέρνει για άλλη μία φορά αέρα καινοτομίας στην αγορά και μας συστήνει τη νέα κατηγορία Ready Τo Eat προϊόντων, τα έτοιμα φυσικά!

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, η 3αλφα φέρνει στο τραπέζι τέσσερα μοναδικά, γευστικά προϊόντα: ρεβύθια χονδρά, φακές ψιλές, φασόλια μαυρομάτικα και φασόλια κόκκινα … έτοιμα προς κατανάλωση.

Μαγειρεμένα στον ατμό για την καλύτερη διατήρηση των βιταμινών και ιχνοστοιχείων, συσκευασμένα χωρίς νερό ώστε να διατηρούν όλη τη θρεπτική τους αξία. 100% φυσικός τρόπος παρασκευής, χωρίς συντηρητικά και χρωστικές ουσίες.

Τα 3αλφα έτοιμα φυσικά είναι η πιο γρήγορη, νόστιμη και υγιεινή λύση για εσένα που έχεις ελάχιστο χρόνο για μαγείρεμα, αλλά αγαπάς το
ποιοτικό φαγητό. Θα γίνουν ο καλύτερος φίλος του καθημερινού σου διαιτολογίου, αφού μπορείς να τα απολαύσεις μέσα σε σαλάτα, σαν σούπα,
σαν συνοδευτικό αλλά και σαν κύριο γεύμα, ακόμα και σαν snack κατευθείαν από τη συσκευασία.

Εσύ είσαι έτοιμος να τα εντάξεις στη διατροφή σου; Εμείς ναι!