Ένα πανεύκολο ντιπάκι γιαούρτι με άνηθο θα ετοιμάσουμε σήμερα και μάλιστα χωρίς λακτόζη. Πολλοί από εμάς φουσκώνουμε και έχουμε ενοχλήσεις όταν καταναλώνουμε γαλακτοκομικά προϊόντα, χωρίς να αντιλαμβάνόμαστε ότι μάλλον ευθύνεται η δυσανεξία μας στην λακτόζη. Γι’ αυτό, τα προϊόντα χωρίς λακτόζη έρχονται να σώσουν την μέρα!

Σε συνέχεια της αγάπης και της αποδοχής που έλαβε το προϊόν «Κρι Κρι Χωρίς Λακτόζη αγελάδος», έρχεται το «Στραγγιστό & αγαπημένο».

Η νέα γευστική πρόταση «Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο Χωρίς Λακτόζη» αποτελεί ένα ιδανικό και ελαφρύ σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας και συστατικό για συνταγές όπως η παρακάτω. Αποτελεί μία ισορροπημένη και απολαυστική λύση, με πλούσια και κρεμώδη υφή, φτιαγμένο από 100% ελληνικό γάλα ημέρας.

Τι θα χρειαστείτε για το ντιπάκι με γιαούρτι και άνηθο;

  • 1 κεσεδάκι Κρι Κρι Στραγγιστό & αγαπημένο Χωρίς Λακτόζη 
  • χυμός από 1/2 λεμόνι
  • 3/4 κτγ αλάτι 
  • 3/4 κτγ μαύρο πιπέρι 
  • 2 κτσ ψιλοκομμένος άνηθος 
  • 1/2 κτγ σκόνη κρεμμυδιού 
  • 1/4 κτγ σκόνη σκόρδου 

Εκτέλεση Συνταγής

  1. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ. Δοκιμάζουμε για να δούμε εάν λείπει κάτι στην γεύση που επιθυμούμε.
  2. Σερβίρουμε: Όσο πιο γρήγορα σερβίρουμε το ντιπάκι τόσο καλύτερα, γιατί θα είναι φρέσκο και δροσερό.
  3. Αποθηκεύουμε: Σε ένα τάπερ για μέχρι και 1 εβδομάδα, στο ψυγείο.