Δοκιμάσαμε το νέο μπιφτέκι από… «ελαιοπουλάκι», δηλαδή την νέα ολοκληρωμένη πρόταση από τα κοτόπουλα Αγγελάκης. Πρόκειται για το πιο νόστιμο μπιφτέκι κοτόπουλου με βρώμη. Είναι ζουμερό και θα το χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τα πιο υγιεινά μπέργκερ.

Το Ελαιοπουλάκι, το κοτόπουλο εξαιρετικής ποιότητας, απαράμιλλης γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας από τα Κοτόπουλα Αγγελάκης, αποτελεί τη βάση μιας σειράς νόστιμων και υγιεινών προϊόντων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Σήμερα, στη σειρά αυτή έρχεται να προστεθεί το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι με βρώμη, ένα ολοκληρωμένο γεύμα έτοιμο για κατανάλωση σε 20 μόλις λεπτά.

Το νέο, χειροποίητο Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι ζυμώνεται με βιολογική βρώμη ολικής άλεσης, φρέσκα λαχανικά, αγνό ελαιόλαδο και κουρκουμά, διατηρεί όλα τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχει το κοτόπουλο Ελαιοπουλάκι, ενώ παράλληλα είναι gluten free, αποτελώντας ιδανική λύση για όσους επιλέγουν διατροφή χωρίς γλουτένη.

Χωρίς συντηρητικά, το Μπιφτέκι από Ελαιοπουλάκι αποτελεί ένα πλήρες, ισορροπημένο, γεύμα που συνδυάζει τη ζωική πρωτεΐνη με τις φυτικές ίνες, τα καλά λιπαρά του ελαιόλαδου και τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του κουρκουμά.  Έχει ήδη διακριθεί για τα ποιοτικά και διατροφικά του χαρακτηριστικά στη Sial Innovation 2020 και στα Healthy Diet Awards 2021 – με χρυσό βραβείο στην κατηγορία τροφίμων «Free From or Low» και με ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Ειδικών Γευμάτων.

Το νέο προϊόν είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος και Θανόπουλος.

Τι θα χρειαστείτε για τα burger γαλοπούλας:

  • 1 μπιφτέκι ελαιοπουλάκι με βρώμη
  • 2 ψωμάκια για burger
  • μία παχιά φέτα ντομάτα
  • μία φέτα τυρί τσέντας
  • μαρούλι iceberg
  • κέτσαπ (προαιρετικά)

Εκτέλεση Συνταγής:

  • Ζεστάνετε μία κουταλιά λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Μαγειρέψτε το μπιφτέκι για 6-8 λεπτά σε κάθε μεριά.
  • Συναρμολογήστε τα burger, με τα ψωμάκια και τα υλικά όπως φέτες τυρί, φέτα ντομάτα, τηγανητό αυγό, μαρούλι κτλ.