Προσπαθείς να χάσεις βάρος και έχεις αποφασίσει να σταματήσεις μια για πάντα όλα τα σνακ; Μερικά σνακ μπορούν να βοηθήσουν το στόχο της απώλειας βάρους. Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι για να χάσεις βάρος θα πρέπει να αποφύγεις το φαγητό και να κάνεις 1-2 γεύματα την ημέρα. Οι μελέτες όμως έρχονται να αναθεωρήσουν αυτό καθώς οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να χάσουν τα κιλά που έχασαν έχοντας ένα πιο υγιεινό πρότυπο κατανάλωσης. Άλλωστε υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να κάνει κάποιος κατανάλωση μέχρι να φτάσει στην υπερκατανάλωση και να ξεκινήσει είτε να τρώει ανθυγιεινά είτε να υπερβεί το όριο των θερμίδων που πρέπει να λαμβάνει καθημερινά.

Γενικά, τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες ή πρωτεΐνες τείνουν να είναι σε χορταίνουν περισσότερο. Και εκεί λοιπόν που κάθεσαι και απορείς τι θα φας στο γραφείο έρχεται μια νέα πρόταση που θα σε κάνει να δώσεις τέλος στην πείνα σου και θα σε γεμίσει ενέργεια αρκεί φυσικά σοκολάτα.

Καταγραφή

Σοκολάτα και Μπανάνα! Μπανάνα και Σοκολάτα! Ο συνδυασμός αυτός είναι μια μοναδική απόλαυση που δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς και τώρα έρχεται να απογειώσει όλες εκείνες τις στιγμές μέσα στην ημέρα που χρειάζεσαι ενέργεια!Οι μπάρες δημητριακών FITNESS της Nestlé με κομμάτια σοκολάτας και μπανάνας, αποτελούν τη νέα και πρωτοποριακή γευστική πρόταση που σίγουρα θα σε ξετρελάνει και θα σε γεμίσει ενέργεια! Οι αγαπημένες νιφάδες δημητριακών ολικής άλεσης FITNESS συνδυάζονται λαχταριστά με κομματάκια σοκολάτας και μπανάνας και το αποτέλεσμα είναι απλά, εκρηκτικό!

Όπως όλες οι μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS, φτιάχνονται με σιτάρι και βρώμη ολικής άλεσης και αποτελούν πηγή Φυτικών Ινών και Βιταμινών Β, που βοηθούν στην απελευθέρωση ενέργειας από την τροφή. Γι’ αυτό είναι η ιδανική επιλογή πρωινού on-the-go για να έχεις ένα boost ενέργειας στην τσάντα σου!Ανακάλυψε τις νέες μπάρες δημητριακών Nestlé FITNESS στα ράφια των super-market και είναι σίγουρο πως η εκρηκτική τους γεύση θα σε κερδίσει. Με μόλις 91 θερμίδες / μπάρα θα γίνουν η αγαπημένη σου απόλαυση για κάθε στιγμή της μέρας!