Έχεις αποφασίσει λοιπόν να ετοιμάσεις το τέλειο δείπνο και δεν ξέρεις πως να το πετύχεις. Σου έχω τη λύση αφού η Barilla σε μεταμορφώνει σε master of dinner σε 3 απλά βήματα. Και ποια είναι αυτά; Πρώτα από όλα πρέπει να μας πεις για το τι δείπνο πρόκειται, αν είναι ραντεβού για δύο πρέπει να επιλέξεις αν είναι ραντεβού ή επέτειος. Από την άλλη αν είναι για δείπνο με φίλους μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε ladies night, αντροπαρέα, εορτασμό ή απλά μείναμε σπίτι.

Μέσα λοιπόν από αυτή τη διαδικασία ο διακεκριμένος σεφ Πάνος Ιωαννίδης θα σου δώσει μοναδικές και χρήσιμες συμβουλές για ένα φανταστικό δείπνο που έχει και ορεκτικό αλλά και κυρίως. Ο sommelier Άρης Σκλαβενίτης θα σου κάνει τις προτάσεις του για τα κρασιά και τέλος την μουσική την ορίζει ο μουσικός παραγωγός Γιώργος Μπακαλάκος.

Ναι αυτά είναι τα τρία βήματα για το τέλειο δείπνο! Το φαγητό, το κρασί και φυσικά η μουσική! Πώς αλλιώς άλλωστε θα γίνεις master of dinner. Προσωπικά εγώ που το δοκίμασα ο Πάνος Ιωαννίδης ετοίμασε μια σούπερ συνταγή για εμένα και το ταίρι μου, θα πιούμε δυο διαφορετικές ποικιλίες κρασιού και τέλος η μουσική θα μας χαλαρώσει απίστευτα. Στο τέλος λοιπόν, μπορείς να κατεβάσεις αυτόν τον οδηγό για να τα έχεις όλα κυριολεκτικά στο χέρι! Και έτσι γίνεσαι η βασίλισσα της καρδιάς του και της κουζίνας φυσικά!