Αυτή η τάρτα συνδυάζει την υπέροχη γεύση του φιστικιού Αιγίνης με την γλυκιά, βελούδινη λευκή σοκολάτα, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά πλούσιο και ιδιαίτερο γλυκό.

Συστατικά:

  • 1 έτοιμη βάση τάρτας
  • 200γρ φιστίκι Αιγίνης, αλεσμένο
  • 200γρ λευκή σοκολάτα, λιωμένη
  • 100γρ κρέμα γάλακτος
  • 50γρ ζάχαρη

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Στρώστε την έτοιμη βάση τάρτας σε ένα ταρτιέρα.
  3. Σε ένα κατσαρολάκι, λιώστε τη λευκή σοκολάτα με την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη.
  4. Προσθέστε το αλεσμένο φιστίκι Αιγίνης και ανακατέψτε καλά.
  5. Ρίξτε το μείγμα πάνω από την βάση τάρτας και ψήστε για 20 λεπτά.
  6. Αφήστε την τάρτα να κρυώσει πριν την κόψετε.

Καλή απόλαυση!

Διάβασε επίσης:

Τάρτα με φρούτα του πάθους