Για μια ισορροπημένη διατροφή είναι απαραίτητη η παρουσία βιολογικών προϊόντων στη διατροφή σου. Αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το Βιολογικό Χωριό το δέκατο σε σειρά κατάστημα που παρέχει στους πελάτες πάνω από 5000 κωδικούς σε όλες τις κατηγορίες τροφίμων. Το νέο κατάστημα βρίσκεται την οδό Τσακάλωφ 18 και στα λαμπερά εγκαίνια του βρέθηκαν εκτός των άλλων ο γνωστός διατροφολόγος Θαλής Παναγιώτου, καθώς και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύντροφό του ολυμπιονίκη  Όλγα Πηλιάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Αννίτα Ναθαναήλ και η ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου.

Capture

Capture

Όλοι οι παρευρισκόμενοι του πάρτι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αγαπημένα τους βιολογικά προϊόντα, υπό τη συνοδεία της Leida που μάγεψε με το βιολί της και ειδικά διαμορφωμένων για τη βραδιά ποτών από την ομάδα των The Volks Bar με βασικό συστατικό το Matcha Maiden, την αυθεντική Ιαπωνική matcha, γνωστή ως η πιο ποιοτική και γευστική matcha στον κόσμο.

Capture

Capture

Το “ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ” το 2019 θα συνεχίσει τη δυναμική του πορεία αλλά και την ανάπτυξή του δημιουργώντας καινούργιες μονάδες λιανικής και σε άλλα σημεία της Αττικής, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να μπορούν να προμηθευτούν τη μεγάλη ποικιλία και ποιότητα βιολογικών προϊόντων που διαθέτει.