Μια απίθανη ιταλική συνταγή που θα εντυπωσιάσει παιδιά αλλά και ενήλικες.

Υλικά

1 πακέτο πέννες

2 πακέτα λευκή σάλτσα για μακαρόνια

1 πακέτο sour cream

¼ τριμμένο τυρί ricotta

2 αυγά χτυπημένα

¼ φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα

¼ φλιτζάνι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς ενώ παράλληλα βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου. Τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε ξανά στη κατσαρόλα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη λευκή σάλτσα και τη sour cream και την τοποθετούμε στα μακαρόνια ανακατεύοντας. Απλώνουμε τα μακαρόνια το ταψί και σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά με τα αυγά καθώς και με τον μαϊντανό απλώνοντας τα στη συνέχεια ομοιόμορφα στο ταψί. Ψήνουμε για 30 λεπτά.