Φέτος το καλοκαίρι, η Swarovski μας ξεσηκώνει με τα εμπνευσμένα από τις τροπικές χώρες κοσμήματά της και μοιράζει θετική διάθεση και λάμψη με μια σειρά σχεδίων που θα σου ξυπνήσουν την επιθυμία για διακοπές. Έντονες αποχρώσεις του ουράνιου τόξου, εκθαμβωτική λιακάδα, γαλάζιες θάλασσες και φοινικόδεντρα λικνίζονται σε κοσμήματα-μικρογραφίες ενός εξωτικού παράδεισου. Οι φωτεινές πράσινες και ροζ αποχρώσεις της νέας συλλογής δημιουργούν υπέροχη αντίθεση με τους έντονους χρυσούς και ψυχρούς ασημί τόνους, ενώ ο εξωτικός παπαγάλος είναι ο πρωταγωνιστής της συλλογής και όπως είναι αναμενόμενο, κλέβει την παράσταση.

      

Τα μοντέρνα σχέδια σε τροπικό στυλ αποπνέουν την ενέργεια και τα χρώματα του καλοκαιριού. Φύλλα, λουλούδια και εξωτικά πουλιά σε μια χρωματική παλέτα που περιλαμβάνει από διακριτικές έως έντονες αποχρώσεις που αντανακλούν το φως.

Τα κομμάτια της συλλογής Stunning έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να θυμίζουν φύλλα μονστέρας, γκίνγκο και ελιάς – φυτά γεμάτα συμβολισμούς που ζουν στα θερμά κλίματα.

Εμπνευσμένα από το ουράνιο τόξο, το σετ Spectrum Shine αναδεικνύει όλο το χρωματικό φάσμα. Σύμβολο ευτυχίας και αισιοδοξίας, το φυσικό φαινόμενο αντιπροσωπεύει επίσης τον σεβασμό, την ισότητα και τη διαφορετικότητα.

Τα σχέδια Shimmering είναι κυρίως ογκώδη και εξεζητημένα κοσμήματα που δημιουργούν αντίθεση με τους σκούρους τόνους και αναπαριστούν ρεαλιστικά τον εξωτικό παπαγάλο.

Spectacular για αστική γοητεία με παιχνιδιάρικα σχέδια, τολμηρά χρώματα και διάφορα μεγέθη, σχήματα και κατασκευές.