Το skateboard μπορεί να γεννήθηκε στους δρόμους του Λος Άντζελες πριν από αρκετές δεκαετίες. Σήμερα όμως εξακολουθεί να ξεσηκώνει τους λάτρεις των extreme sports ανεβάζοντας την αδρεναλίνη. Πλέον, η περιβόητη σανίδα με τα τέσσερα ροδάκια δεν είναι απλώς ένα μέσο διασκέδασης και γρήγορης μετακίνησης για τους νέους, αφού αποτελεί και επίσημα ολυμπιακό άθλημα. Ήξερες όμως ότι υπάρχουν κάποιοι celebrities που είναι skateboarders; Φυσικά και υπάρχουν. Και μάλιστα μιλάμε για μεγάλα ονόματα, που δε θα μπορούσαμε ποτέ να τους φανταστούμε να κάνουν κόλπα πάνω σε ένα skate. Δες, στη συνέχεια, 10 από αυτούς.

Justin Bieber

Miley Cyrus

Heath Ledger

Katharine Hepburn

Robert Pattinson

Pink

John Lennon

Zac Efron

Jake Gyllenhaal

Jodie Foster

Το ολοκαίνουργιο skate shoe της Vans

Αν κι εσύ είσαι φίλος του skateboard ή έστω κάνεις τις πρώτες σου προσπάθειες σε αυτό, τότε σίγουρα τα Vans σε συντροφεύουν συχνά στις εξόδους σου. Το αυθεντικό action sports brand και παγκόσμιος ηγέτης στο skateboarding για περισσότερα από 50 χρόνια, παρουσιάζει με ενθουσιασμό ένα ολοκαίνουργιο skate shoe, σε συνεργασία με την επαγγελματία skateboarder της Vans, Lizzie Armanto.


Ως πρωτοπόρος στο χώρο του skateboarding, η Lizzie αποτελεί έμπνευση πολλών καθώς έχει καταρρίψει τα όρια του αδύνατου. Έτσι, όταν η Vans ξεκίνησε να δημιουργεί το πρώτο παπούτσι skateboarding με την υπογραφή της Lizzie, δόθηκε μεγάλη προσοχή στην ίδια και στο τι χρειάζεται για να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο. Το αποτέλεσμα είναι το νέο μοντέλο Lizzie, το πρώτο skateboarding shoe με την υπογραφή της διάσημης αθλήτριας και το πρώτο που σχεδιάστηκε από γυναίκα, τα τελευταία 20 χρόνια. Τα Lizzie προσφέρουν κάτι τελείως διαφορετικό για ένα ευρύτερο φάσμα skateboarders, των οποίων οι ανάγκες δεν έχουν ακόμα καλυφθεί.

Διαβάστε επίσης: Μόδα για όλους! 5 προτάσεις που κολακεύουν κάθε σώμα | Thats Life. Life as it is!