Σου αρέσει να ασχολείσαι με τα social media και θέλεις οι λογαριασμοί σου να έχουν μια καλή εικόνα και μια μεγάλη απήχηση!

Δεν είναι ακατόρθωτο αυτό αρκεί να ακολουθήσεις κάποια βηματάκια που θα κάνουν τον λογαριασμό σου να «πετάει».

Πάμε να τα δούμε!

1. Η σελίδα σου πρέπει να έχει ένα συγκεκριμένο στιλ και ύφος. Αν είσαι λάτρης του φαγητού ή της ομορφιάς ή των ταξιδιών, φρόντισε κάτι από αυτά να είναι το βασικό αντικείμενο του προφίλ σου.

2. Πρέπει το Bio που θα δημιουργήσεις να είναι προσεγμένο και ωραίο. Αν έχεις κάποιο YouTube channel ή δικό σου blog ή e-shop, τότε σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβεις τα links τους.

3. Οι φωτογραφίες που ανεβάζεις πρέπει να έχουν αρμονία μεταξύ τους τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε χρώματα . Δεν θα φαίνεται ωραίο στο μάτι, αν είναι μπερδεμένες.

4. Τα hashtags είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι, που δεν πρέπει να παραλείπεις. Μην τα ξεχνάς, είναι το Α και το Ω. Όμως φρόντισε να έχουν σχέση με το θέμα που θα αναρτήσεις.

5. Μην ξεχνάς να κάνεις follow και like σε άλλους χρήστες. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό θα σου κάνουν followback και like.

6. Ένα από τα βασικά είναι ότι πρέπει να ενημερώνεις συχνά το προφίλ σου με posts και stories. Όχι αραιά και που, όποτε το θυμάσαι. Δεν κάνουμε δουλίτσα, έτσι!

7. Το να κάνεις mention κάποιο μεγάλο λογαριασμό όταν η φωτογραφία σου έχει κάτι κοινό μαζί του είναι πολύ σημαντικό. Μην το ξεχνάς λοιπόν.

8. Φωτογραφίες παντού… Λάθος! Με το να ανεβάζεις φωτογραφίες ό,τι να ‘ναι δεν κερδίζεις κάτι! Λίγες και ποιοτικές!

9. Τα ωραία χρώματα στις φωτογραφίες τραβούν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις άρα και τα likes. Κατέβασε apps για να φτιάχνεις τα χρώματα και σίγουρα θα κάνεις την διαφορά.

10. Μεγάλη προσοχή στο φόντο!!! Φρόντισε να ποζάρεις μπροστά σε ψαγμένα πράγματα, περίεργα ή γενικότερα που έχουν κάτι να πουν και να δείξουν. Όχι, το να φαίνεται από πίσω σου ο κάδος απορριμμάτων της γειτονιάς δεν είναι και τόσο καλή ιδέα!

Βάλε μπροστά και καλά αποτελέσματα!