Σήμερα, θα μιλήσουμε για το φλέρτ… Το πραγματικό… Το ζωντανό ρε παιδί μου! Αυτό είναι το καλό και όχι το διαδικτυακό. Γιατί αν δεν υπάρχει «άμεση» επαφή όλα είναι πολύ χλιαρά.

Και, αν νιώθεις πως έχεις ξεχάσεις να φλερτάρεις στον έξω κόσμο ή ακόμα ότι είσαι πολύ ντροπαλή για να το κάνεις και δεν ξέρεις το πώς, τότε σου έχουμε ετοιμάσει κάποια σούπερ tips που θα σε κάνουν να το δεις την κατάσταση ποιο χαλαρά!

Οι παρακάτω συμβουλές μπορεί να σου φανούν πολύ χρήσιμες!!

1. Να είσαι κουλ! Κι αν αυτός που σου αρέσει δεν ανταποκρίνεται, μη στραβώσεις το ωραίο σου προσωπάκι. Πάμε γι’ άλλα.

2. Να είσαι περιποιημένη και όχι υπερβολική. Διακριτικό βάψιμο σε φυσικούς τόνους, καλοχτενισμένα μαλλιά κι ένα ωραίο άρωμα και είσαι έτοιμη.

3. Να δείχνεις ευχάριστη και, γιατί όχι, η ψυχή της παρέας. Αυτό δημιουργεί θετική εντύπωση στους άλλους.

4. Σε κοιτάει, τον κοιτάς. Μην κάνεις το λάθος και αρχίσεις τις υπερβολές και τις επιτηδευμένες κινήσεις σαν να δίνεις παράσταση. Να είσαι ο εαυτός σου.

5. Αν είστε στην ίδια παρέα ή γίνετε μια παρέα, ξεκίνα να μιλάς με κάποιον φίλο του. Μην το παρακάνεις, όμως, και νομίζει ότι ενδιαφέρεσαι για το φίλο του!

6. Αν σου πιάσει την κουβέντα, δώσε του χρόνο να γνωριστείτε λίγο, όμως μην παρατήσεις για πολλή ώρα την παρέα σου, γιατί θα φανεί και ότι δεν υπολογίζεις τους φίλους σου και ότι έχεις κολλήσει πάνω του, και δεν το θες αυτό!

7. Μίλα του με ουσία. Μην αρχίσεις να πετάς γενικές ατάκες απλά για να πεις κάτι.

8. Την πρώτη φορά κοίτα τον για 3 δευτερόλεπτα. Τη δεύτερη φορά για 6. Και συνέχισε να ανεβαίνεις.

9. Σκάσε του ένα γρήγορο και στραβό χαμογελάκι. Ωραίο στραβό, ε, όχι του εγκεφαλικού! :p

10. Κάνε του ένα κομπλιμέντο. Απλό και κομψό. Όχι υπερβολές. Δε θέλουμε να φανείς υπερβολική.

11. Όσο μιλάτε, δοκίμασε να τον αγγίξεις, και καλά τυχαία. Πιάσε του το χέρι ή σκούντησέ τον ελαφρά στον ώμο.

12. Κάνε του ερωτήσεις-κλειδιά για να καταλάβεις τι είδους άνθρωπος είναι. Δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις, γι’ αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική και επιφυλακτική.

13. Βγήκατε ραντεβού; Στο τέλος, καληνύχτισέ τον με ένα φιλί στο μάγουλο και φύγε. Μη σκεφτείς να του στείλεις μήνυμα! Άσε τον να στείλει εκείνος.

14. Επειδή πιθανόν θα έχεις άγχος και δε θα ξέρεις για τι πράγμα να του μιλήσεις, μην αρχίσεις να σχολιάζεις ό,τι κινείται γύρω σου. Να τον φλερτάρεις θες, όχι να τον βάλεις να παρακολουθήσει μεσημεριανή εκπομπή.

15. Να είσαι πάντα κυρία και να μη δώσεις ποτέ το πάτημα σε κάποιον να νομίζει ότι μπορεί να σε χειραγωγήσει επειδή του έδωσες σημασία. Κι αυτό ισχύει για τα πάντα όχι μόνο για το φλερτ.

Καλά αποτελέσματα! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.