Αχ, Coachella… Το πιο hot ετήσιο φεστιβάλ μουσικής και τέχνης, όπου οι πιο in καλλιτέχνες τα δίνουν όλα. Είναι αλήθεια ότι άπαξ και κάτι εμφανιστεί στο Καλιφορνέζικο φεστιβάλ, γίνεται μόδα. Γι’ αυτό ακριβώς δε γινόταν η Tezenis (τσέκαρε #TEZENISXFESTIVAL) να λείπει από το πιο μεγάλο πάρτι του Απριλίου, με τα ανάλαφρα μπουστάκια, κορμάκια και κάθε είδους υπερτέλειο καλοκαιρινό ρούχο από τη νέα συλλογή της.

IMG_5776

Όσο οι επισκέπτες του φεστιβάλ απολάμβαναν τις αγαπημένες φωνές των Rihanna, Katy Perry, Emma Roberts (και πολλές άλλες!) εμείς απολαύσαμε τα σύνολα της Tezenis που διάλεξαν έμπιστες fashion bloggers όπως η Mafalda Castro και η Barbara Ines.

IMG_5768

Τα κομμάτια είναι funky και πρακτικά, νεανικά με τον πιο φρέσκο τρόπο. Διαφάνειες, trendy δαντέλα με prints, κλασικά μαύρα και nudes, έντονα φούξια και φλοράλ δημιουργούν μια παλέτα από ιδιαίτερα εσώρουχα και σύνολα, τα οποία σίγουρα καταφέρνουν να τραβήξουν τα βλέμματα με τον ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό αέρα τους!

Processed with VSCO with c8 preset

Θες κι εσύ να αντιγράψεις το στυλ των γνωστότερων fashion gurus; Αρκεί ένα στυλάτο patch bra ή ένα κολακευτικό body συνδυασμένο με το αγαπημένο σου τζιν σορτς! Διαφάνειες, δαντέλες, κλασικά ή μοντέρνα prints, ό,τι κι αν επιλέξεις, η Tezenis σε έχει καλυμμένη για τις πιο hot, στυλάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις.