«Μετά από 17 χρόνια εμπορικής δραστηριότητας στον ανδροκρατούμενο χώρο της οικοδομής – κατασκευής, αναζητούσα έναν τομέα απασχόλησης πιο κοντά στην γυναικεία μου φύση. Επηρεασμένη από την τάση της εποχής «επιστροφή στην παράδοση» και εμπνευσμένη από διάφορες εκθέσεις χειροποίητων δημιουργιών, που αγαπώ να επισκέπτομαι, σκέφτηκα να ασχοληθώ με την μόδα, χρησιμοποιώντας το ταλέντο μου στο πλέξιμο.

Capture

Capture

Το πλέξιμο για μένα είναι τέχνη, χαρά, δημιουργία και πολλά άλλα… Αποφάσισα να δουλέψω το απόλυτο γυναικείο αξεσουάρ, την γυναικεία τσάντα. Πειραματίστηκα πολύ με νέα υλικά, χρώματα, και δοκίμασα παραδοσιακές τεχνικές πλεξίματος σε κλασικές τεχνικές πλεξίματος και macramé, σε κλασικές γραμμές και σχέδια, με σημερινή όμως ματιά κι έπλεξα πολλές και διαφορετικές τσάντες. Άνθρωποι που πίστεψαν στο προϊόν μου, με προέτρεψαν να το επικοινωνήσω και πιο πέρα από το στενό μου περιβάλλον, κι έτσι σιγά σιγά το χόμπι μου εξελίχθηκε σε επάγγελμα. Η χειροποίητη τσάντα ψάχνει την γυναίκα που θα την θαυμάσει, θα την εκτιμήσει και τελικά θα την φορέσει. Στόχος και όραμα μου είναι να βρίσκεται μια χειροποίητη  τσάντα της δικής μου συλλογής, στην ντουλάπα κάθε γυναίκας που νιώθει την ανάγκη να φοράει ένα αξεσουάρ, που θα αναδεικνύει την εικόνα της και θα δίνει ταυτότητα στην προσωπικότητα  της.»

Capture

Τo Thomais Tampa συμμετέχει στο Andydote Fashion Fair το οποίο θα πραγματοποιηθεί 25-28 Ιανουαρίου στον Πολυχώρο Αθηναΐς