Η φθινοπωρινή σεζόν έχει ξεκινήσει δυναμικά και υπάρχει μία ημερομηνία που όλες οι fashionistas και λάτρεις του online shopping θα θέλουν να σημειώσουν στην ατζέντα τους! Τα GLAMIDAYS, το online εκπτωτικό τετραήμερο αποκλειστικών προσφορών για τους χρήστες του www.glami.gr  επιστρέφουν από τις 4 έως τις 7 Οκτωβρίου για να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου με τα πιο δημοφιλή φθινοπωρινά trends, τα οποία θα βρεις με εκπτώσεις έως και -70%!

Η περίοδος μετά τις διακοπές και πριν τα Χριστούγεννα είναι μία εποχή που η διάθεση για shopping αυξάνεται. Η ντουλάπα του Φθινοπώρου έχει πάντα περισσότερες απαιτήσεις από την καλοκαιρινή, αφού έχουμε μπει και επισήμως στη σεζόν που το layering αποτελεί απαραίτητο στοιχείο για τα looks μας. Ο καιρός γίνεται πιο ψυχρός και επιτάσσει cozy πλεκτά και ζεστά πανωφόρια, τα επώνυμα brands λανσάρουν τις πιο ωραίες φθινοπωρινές καμπάνιες και το online shopping από την άνεση του σπιτιού μας με θέα το φθινοπωρινό σκηνικό αποτελεί πραγματική απόλαυση!

Το γεγονός όμως ότι οι χειμερινές εκπτώσεις αργούν ακόμη, συχνά μας αποτρέπει από το να αποκτήσουμε τα items που υπάρχουν στη wishlist μας! Τα GLAMIDAYS μας δίνουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε μοναδικά προνόμια και να επωφεληθούμε από exclusive εκπτωτικά κουπόνια που θα κάνουν “save” στο budget αλλά “invest” στο στιλ μας!

Στα φετινά GLAMIDAYS συμμετέχουν περισσότερα από 40 eshops από τον κατάλογο του www.glami.gr, προσφέροντας ειδικές εκπτώσεις ώστε να μην χρειαστεί να περιμένεις μήνες για να αποκτήσεις τα must-have φθινοπωρινά και χειμερινά items από τις νέες κολεξιόν! Με τα GLAMIDAYS η έννοια του “dress to impress” αποκτά άλλο νόημα και εσύ κάνεις δικά σου τα πιο fashionable κομμάτια της νέας σεζόν σε τιμές που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

 

Εάν μετράς αντίστροφα για ένα απολαυστικό τετραήμερο shopping, τότε… Save the date!

04.10.19 – 07.10.19

Το fashion countdown ξεκίνησε!