Κάθε καλοκαίρι κυρίως ακούς ότι νερό είναι βασικό για τον οργανισμό σου, ότι θα πρέπει να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό για την ενυδάτωση σου. Το ήξερες όμως ότι εκτός από την υγεία σου, το νερό προσφέρει και άλλα 3 beauty οφέλη που τελικά θα σε πείσουν να πίνεις περισσότερο νερό. Και ποια είναι αυτά;

1. Το δέρμα σου αποκτά λάμψη

Βοηθάει στην ενυδάτωση του σώματος, κάνοντας έτσι το δέρμα να είναι πιο λαμπερό και υγιές. Είναι τόσο αποτελεσματικό που ξεπερνά ακόμα και τις ενυδατικές κρέμες.

2. Τα νύχια σου είναι πιο υγιή

Αν έχεις παρατηρήσει τα νύχια σου να ξεφλουδίζουν εύκολα, σημαίνει ότι χρειάζεσαι ενυδάτωση οπωσδήποτε. Γι’αυτό πρέπει να πιεις περισσότερο νερό για να γίνουν πιο δυνατά και γερά.

3. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά

Τώρα τελευταία βλέπεις συνεχώς να πέφτουν πολλές τρίχες απ’τα μαλλιά σου. Αν ξεκίνησεις την σωστή κατανάλωση νερού, θα αποκτήσεις ξανά δυνατά και λαμπερά μαλλιά.

Και επειδή το να πίνεις αρκετό νερό συνεπάγεται ότι θα πρέπει να το κάνεις και στο γραφείο, και στο οικογενειακό τραπέζι, και στις διακοπές, ο νέος Ασκός ΘΕΟΝΗ των 10 λίτρων έρχεται, σε εύχρηστη συσκευασία, να καλύψει τις συλλογικές ανάγκες προσφέροντας μια πρακτική λύση, εύκολη στο σερβίρισμα.

ΘΕΟΝΗ ΑΣΚΟΣ 1

Ο Ασκός ΘΕΟΝΗ διαθέτει φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία από ανακυκλώσιμο χαρτόνι και ανακυκλώσιμο ασκό, παρέχοντας εύκολη διαλογή κατά την απόρριψη. Επιπλέον, η ειδικά διαμορφωμένη συσκευασία προστατεύει το νερό από το φως και τον αέρα, έτσι ώστε να μην αλλοιώνεται η γεύση του διατηρώντας το νερό δροσερό για μεγαλύτερο διάστημα, έως και 4 εβδομάδες μετά το άνοιγμα. Σημειώνεται, ότι χωρίς να ανοιχτεί ο ασκός, η διάρκεια ζωής του νερού είναι έως 1 έτος.