Αν πρέπει να αποκτήσεις μία κομψή σιλουέτα και βιάζεσαι διότι απόψε είναι το σημαντικό ραντεβού -στο οποίο θέλεις να έχεις γοητεία και να κυκλοφορείς με τον πιο ωραίο αέρα ομορφιάς και αυτοπεποίθησης έχεις δύο επιλογές.

Είτε ανοίγεις τη ντουλάπα σου είτε πηγαίνεις σε ένα κοντινό κατάστημα και διαλέγεις τα όπλα που θα σε αδυνατίσουν μέσα σε 10 λεπτά

Η μαγική λέξη είναι…λαστέξ! 

shorts

Επιλέγεις να φορέσεις -μέσα από τα ρούχα σου- ένα εσώρουχο, ένα σορτς ή έναν κορσέ από λαστέξ. Κρύβει την κοιλίτσα, κάνει ανόρθωση της στιγμής και βοηθάει να μη νιώθεις ότι μέσα από το φόρεμά σου ξεχειλίζουν κιλά και ατασθαλίες διακοπών. Περπατάς με άνεση και με τον αέρα της σιγουριάς ότι αυτό που θέλεις να κρυφτεί θα κρυφτεί και με το παραπάνω! Αποκτάς το τέλειο στομάχι, τους ιδανικούς γοφούς και μηρούς στο λεπτό!

Διάλεξε ένα φόρεμα γραμμής empire 

ηυ

Καλύπτει την κοιλίτσα ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με μία μεγάλη ζώνη 3 με 4 ίντσες επάνω από το επίμαχο σημείο. Προσοχή όχι μία λεπτή ζώνη αλλά μία η οποία θα λειτουργήσει σαν κορσές και θα σε προστατεύσει για να μην…αποκαλυφθείς!

Το διαχρονικό μαύρο φόρεμα

black dress

Με κοντό μανίκι ή με μανίκι 3/4 είναι αυτό το αγαπημένο κομμάτι που δε λείπει από τη ντουλάπα καμιάς γυναίκας. Ιδιαίτερη προσοχή, όταν έχουμε πάρει κιλά, πρέπει να δώσουμε στο να μην επιλέγουμε φαρδιά ρούχα και φορέματα διότι έτσι δεν κρύβουμε ατέλεις. Απλώς τονίζουμε ήδη τον όγκο μας και μοιάζουμε σαν τσουβάλι.

Και το πιο σημαντικό – για να έχεις την καλύτερη εμφάνιση και να “κάψεις” καρδιές είναι να φορέσεις το πιο όμορφο χαμόγελό σου!