Όσες έχουν κάνει αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή, καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εστί πόνος. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και η ατάκα άλλωστε “μπρος στα κάλλη, τι είναι ο πόνος”. Για παρηγοριά, ξεκάθαρα. Επειδή ετοιμάζεις διακοπές και δεν θέλεις κάθε μέρα να βρίσκεσαι με ένα ξυραφάκι, τότε η αποτρίχωση θα σου λύσει τα χέρια.

Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι δεν θες να τραβήξεις πάλι τα ίδια. Γι’αυτό, αυτή την φορά θα ακολούθησεις τα παρακάτω 3 tips για να γίνει η διαδικασία όσο πιο ανώδυνη γίνεται.

1. Για αρχή, χαλάρωσε

Όλα πρέπει να γίνονται βάση στρατηγικής. Πρέπει πρώτα να χαλαρώσεις απόλυτα, γιατί έτσι θα αισθάνεσαι πιο άνετα. Σημασία έχουν, οι σωστές και βαθιές αναπνοές που θα σου δώσουν την ώθηση να εφαρμόσεις και να τραβήξεις την ταινία αποτρίχωσης χωρίς να βάλεις τα κλάμματα από τον πόνο.

2. Επικεντρώσου και σε άλλα πράγματα

Βάλε δηλαδή την αγαπημένη σου μουσική να παίζει, τρέξε το μυαλό σου στις διακοπές που θα έρθουν, σκέψου τι θα πάρεις μαζί σου και θα δεις ότι αντί το μυαλό σου να είναι προσηλωμένο στο ότι θα πονέσεις, η απόσπαση της προσοχής θα σε βοηθήσει.

3. Σωστή τεχνική

Αν πρώτη φορά κάνεις αποτρίχωση, καλό είναι να πας σε κάποια ειδικό που ξέρει πώς να σε χειριστεί. Αν πάλι όχι, τότε η ταχύτητα φέρνει και τα πιο σωστά αποτελέσματα. Ανάσα και τράβηγμα, ανάσα και τράβηγμα.