Τα καλσόν, πιστεύω, είναι πονεμένη ιστορία για κάθε γυναίκα. Σκίζονται σε ανύποπτες στιγμές, φεύγουν πόντοι ή καταλήγεις να πασχίζεις να το τραβήξεις καθώς έχει τρέξει στους αστραγάλους σου.

Παρ’όλα αυτά, τα καλσόν ταιριάζουν σε πολλά σύνολα που θα βάλεις, και ειδικά τώρα το χειμώνα.

Η λύση, λοιπόν, μέχρι να εφευρεθεί το τέλειο καλσόν, είναι να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.

Λύση 1: Πώς θα μείνει το καλσόν σου στη θέση του

Μόλις φορέσεις το καλσόν σου και το νιώθεις άνετο, ψέκασε το κατά μήκος με λακ μαλλιών. Δε θα μείνει απαράλλαχτο για πάντα, αλλά η λακ θα βοηθήσει πολύ στο να μη χρειάζεται να το τραβάς προς τα πάνω όλο το βράδυ.

Λύση 2: Πώς θα αποτρέψεις τον πόντο που έφυγε να γίνει σκίσιμο

Μόλις εντοπίσεις τον κακόβουλο πόντο, άπλωσε πάνω του λίγο διαφανές μανό και περίμενε να στεγνώσει καλά. Έτσι το σκίσιμο δε θα απλωθεί και εσύ θα μπορέσεις να συνεχίσεις τη μέρα σου κανονικά.

Λύση 3: Πώς θα κρύψεις κάποιο απρόβλεπτο σκίσιμο

Προσπάθησες, αλλά το καλσόν κέρδισε και εσύ έχεις ένα μικρό σκίσιμο φάτσα φόρα στο μηρό. Εάν είσαι έξω, το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να το αλλάξεις, αλλά τα μολύβια ματιών/ χειλιών είναι εδώ για να σε βοηθήσουν! Αν κουβαλάς μαζί σου ένα τέτοιο μολύβι στο χρώμα του καλσόν, απλά άπλωσε λίγο στην επιδερμίδα σου όπου το καλσόν την άφησε εκτεθειμένη και συνέχισε ό,τι έκανες κανονικά μέχρι να μπορέσεις να αλλάξεις.

 

Διάβασε ακόμα: Τη νέα τάση στα καλσόν δεν την περίμενες σίγουρα!

One Response