Δεν υπάρχει χειρότερο απ΄το να ξυπνάς το πρωί και τα μάτια σου να είναι φουλ πρησμένα. Και άντε αν είσαι μόνη. Αν έχεις παρέα (you know what i mean), τότε τι κάνεις; Τον σταυρό σου να ξυπνήσεις πρώτη; Όχι!

Για να μπορέσεις να γλιτώσεις την κακιά συνήθεια που σε θέλει κάθε πρωί να περιμένεις να ξεπρηστούν τα μάτια σου και μετά να κυκλοφορήσεις έξω, τότε πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα.

#1. Κρύα tea bags

Όταν φτιάχνεις τσάι καλό είναι να κρατάς τα σακουλάκια που το περιέχουν γιατί αν τα βάλεις στο ψυγείο για 45 λεπτά και μετά στα μάτια σου για 20 λεπτά θα μειώσεις αισθητά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου. Αυτό γίνεται εξαιτίας της καφεϊνης που περιέχει το τσάι, η οποία βοηθάει στη συρρίκνωση των λεπτών αγγείων στην περιοχή.

tsai

#2. Αγγούρι

Δεν το ακούς πρώτη φορά. Το ξέρεις από παλιά ότι η φέτα αγγουριού βοηθάει για την καταπολέμηση των μαύρων κύκλων κάτω απ’τα μάτια και του πρηξίματος σε αυτά. Το σκηνικό είναι απλό. Ξαπλώνεις, βάζεις μουσική και τοποτεθετείς δύο φλούδες αγγούρι στα μάτια. Θα χαλαρώσεις και θα δεις αποτέλεσμα σίγουρα.

aggouri

#3. Κουτάλι

Πάρε ένα κουτάλι, βάλτο στο ψυγείο για 30 λεπτά και μετά στα μάτια σου για 10 λεπτά. Απλό, γρήγορο, εύκολο.

spoon