Οι γιορτές είναι προ των πυλών και είναι η ευκαιρία μας να νιώσουμε  λαμπερές και όμορφες και να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας. Ας αφήσουμε λίγο στην άκρη την φόρμα μας και ας βάλουμε κάτι λαμπερό και γιορτινό για τις βόλτες μας.

Η χειμωνιάτικη συλλογή Ted Baker συνδυάζει την αγάπη για το countryside και για την περιπέτεια, διατηρώντας όμως ένα σύγχρονο αστικό στυλ.

Τα σχέδια φιλοξενούν prints και χρώματα που εμπνέονται από την φύση, με kaleidoscopic μοτίβα από neon χρώματα αλλά και καλλιτεχνικές επιρροές από την βρετανική pop κουλτούρα και το κίνημα Young British Artists (YBA).

Στην συλλογή ξεχωρίζει το στοιχείο του ρομαντισμού, ξεκάθαρα στο DNA της Ted Baker, μέσα από tonal floral prints στις ruffled μπλούζες και τις πλισέ φούστες. Οι γήινοι και ρόδινοι τόνοι αλλάζουν τα κλασσικά tailored κομμάτια που αποκτούν loose και άνετες γραμμές. Τα blazer και τα cropped jacket της συλλογής γίνονται seasonless και μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στο επίκεντρο της συλλογής είναι το party dressing. Οι παγιέτες και το βελούδο προστίθενται στα κοστούμια δίνοντας ένα royal effect στις βραδινές εμφανίσεις. Key items είναι τα mini και maxi φορέματα που ανανεώνονται μέσα από μεταλλικούς τόνους και αντανακλούν την λάμψη των γιορτών. Τα αξεσουάρ συμπληρώνουν το holiday feeling με τις πέρλες, το μαύρο βελούδο και τους κρυστάλλους να διακοσμούν τα clutches και τις crossbody τσάντες.

Η outerwear σειρά αποτελείται από κλασσικά κομμάτια που κρύβουν ένα unexpected στοιχείο. Ασύμμετρα κοψίματα, νέες σιλουέτες, έντονες γραμμές και ιδιαίτερα χρώματα, όπως το baby blue, το κυπαρισσί και το bright red, ανανεώνουν τα παλτό και τις καπαρντίνες.