Τι να φορέσω στο πρώτο ραντεβού; Πόσες φορές το έχουμε αναρωτηθεί όλες μας, περνώντας ατελείωτες ώρες να σκεφτόμαστε ποιο είναι το κατάλληλο outfit για αυτή την τόσο γλυκιά και ταυτόχρονα αγχωτική περίσταση! Σίγουρα η καθεμιά μας είναι διαφορετική και το να αναδείξουμε την προσωπκότητά μας στο πρώτο ραντεβού μέσα από τα ρούχα που θα επιλέξουμε, είναι πολύ σημαντικό.

Επισκεφθήκαμε λοιπόν το Igo Project, το νούμερο ένα e-shop για να βρείτε ρούχα ελλήνων σχεδιαστών online και επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που θα σας συντροφεύσουν στο πρώτο σας ραντεβού!

Abyss Kiss Dress Black by Nadia Rapti

Το μαύρο είναι πάντα μια κομψή και σίγουρη επιλογή για μια βραδινή έξοδο και πόσο μάλλον για ένα πρώτο ραντεβού. Το Abyss Kiss Dress είναι αέρινο, με ένα ύφασμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα. Προτείνουμε να το συνδυάσεις με ασημένια αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look!

Universe Collection – Daydreamer Dress by Aiki Diounot

Εάν από την άλλη, θέλεις να βάλεις λίγο χρώμα και να δείξεις την πολύχρωμη πλευρά σου, τότε σου έχουμε επιλέξει το ιδανικό φόρεμα! Το έντονο φούξια χρώμα του σε συνδυασμό με την ανάγλυφη υφή του, το κάνουν να ξεχωρίζει. Το μήκος του είναι σέξυ και κολακευτικό.

Bloody Pepper Top by Aitheras

Προχωράμε και με μια πολύ ιδιαίτερη και κομψή μπλούζα. Μας έχει ξετρελάνει το high-neck σε συνδυασμό με τα φαρδιά μανίκια του. Μπορείς να πειραματιστείς με το στυλ σου και να το συνδυάσεις με πολλά διαφορετικά ρούχα.

Royal Black Dress by Nadia Rapti

Και αν είσαι σε μια πιο σέξυ διάθεση, ασφαλώς μπορείς να επιλέξεις αυτό το φανταστικό φόρεμα, καθώς με ένα little black dress δεν μπορείς ποτέ να κάνεις λάθος! Κολακεύει τη μέση κι έχει ένα γυαλιστερό ύφασμα που θα σου δώσει τη λάμψη που χρειάζεσαι για το πρώτο σου ραντεβού.

L’afuerana-Letra Dress by Aiki Diounot

Ολοκληρώνουμε με ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα που θα φανερώσει την πιο stylish πλευρά σου και παράλληλα θα αναδείξει το σώμα σου. Το συγκεκριμένο κομμάτι μας έχει ξετρελάνει!

Προετοιμάσου κατάλληλα για το πρώτο ραντρεβού, επισκέπτοντας το Igo Project και ετοιμάσου να ζήσεις τις πιο όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες!