Αν έχεις αρχίσει να παρατηρείς κόκκινα σημάδια στην επιδερμίδα σου και κυρίως στις κεντρικές περιοχές του προσώπου, όπως στην μύτη, τα μάγουλα και το πηγούνι, τότε αυτή η ερυθρότητα μπορεί να σηματοδοτεί «κόκκινο συναγερμό». Συνήθως το έντονο και ξαφνικό κοκκίνισμα που συναντάμε σε πιο ανοιχτόχρωμα πρόσωπα, αλλά και οι αίσθηση τραβήγματος είναι σημάδια και αντιδράσεις του ευαίσθητου και δυσανεκτικού δέρματος. Οι ξαφνικές αλλαγές του καιρού, όπως οι χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και οι πολύ υψηλές, επιδεινώνουν τα συμπτώματα γι’ αυτό και το beauty πλάνο σου χρειάζεται μία ειδικά σχεδιασμένη φροντίδα με προϊόντα που θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες και απαιτητικές ανάγκες της επιδερμίδας σου. H FREZYDERM προτείνει την απόλυτη σειρά περιποίησης SENSITIVE RED SKIN που θα σε βοηθήσει να ελέγξεις αποτελεσματικά την ερυθρότητα, θα μειώσει τη φλεγμονή και τη φλόγωση και θα ανακουφίσει αισθητά το ευαίσθητο αντιδραστικό δέρμα.

Από τα πολλά οφέλη, παρακάτω είναι μερικά από αυτά:

Μειώνει την ερυθρότητα: Η κρέμα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μειώνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα. Αυτό το κάνει αναστέλλοντας την παραγωγή προφλεγμονωδών μορίων στο δέρμα, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν ερυθρότητα και ερεθισμό.

Καταπραΰνει και ηρεμεί το δέρμα: Η κρέμα περιέχει συστατικά όπως η βισαβολόλη και η αλλαντοΐνη, τα οποία έχουν καταπραϋντικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Αυτά τα συστατικά συνεργάζονται για να ηρεμήσουν το δέρμα και να μειώσουν κάθε φλεγμονή ή ερεθισμό.

Ενυδατώνει το δέρμα: Η κρέμα είναι ελαφριά και μη λιπαρή, αλλά εξακολουθεί να παρέχει άφθονη ενυδάτωση στο δέρμα. Αυτό βοηθά στο να διατηρείται το δέρμα απαλό και εύπλαστο, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης ερυθρότητας.

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος: Η κρέμα κατά της ερυθρότητας Frezyderm είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, αλλά είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για άτομα με ευαίσθητο ή αντιδραστικό δέρμα.

SENSITIVE RED SKIN FACIAL CREAM

Κρέμα εφόδου για ευαίσθητες επιδερμίδες

Κατάλληλη για ανακούφιση και ολική ρύθμιση των συμπτωμάτων του ευαίσθητου και αντιδραστικού δέρματος. Παράλληλα, συνδυάζει ισχυρή αντιρυτιδική δράση που συνήθως δεν προσφέρουν κρέμες για το ευαίσθητο δέρμα.

  • Μειώνει άμεσα και σημαντικά το κοκκίνισμα, τις ευρυαγγείες, τη φλόγωση, τα σπυράκια και το οίδημα.
  • Ενισχύει τον δερματικό φραγμό και ενεργοποιεί τη λειτουργία του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει ισχυρή ενυδάτωση.
  • Η καταπραϋντική δράση της ανακουφίζει και χαρίζει ελαστικότητα και άνεση στο δέρμα.

Δράση

60% Μείωση οιδήματος

60% Μείωση ρυτίδων

x3 Αύξηση ενυδάτωσης

SENSITIVE RED SKIN TINTED SPF 30

CC cream για κάλυψη και υψηλή αντηλιακή προστασία για το ευαίσθητο δυσανεκτικό δέρμα

  • Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας
  • Ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρση των συμπτωμάτων
  • Παρέχει αντηλιακή προστασία μόνο με φυσικά φίλτρα
  • Προσδίδει ομοιόμορφο και λείο αποτέλεσμα

Δράση

51% Μείωση ερυθήματος

74% Βελτίωση ερυθρότητας

*Υποαλλεργικά προϊόντα χωρίς συντηρητικά
Χωρίς παράγοντες πυροδότησης της Ροδόχρου Νόσου (National Rosacea Society)