Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι εποχές που φέρνουν μαζί τους μια αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας. Καθώς ο καιρός ζεσταίνεται και ο ήλιος λάμπει πιο λαμπερός, τείνουμε να περνάμε περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, απολαμβάνοντας τον ήλιο και απολαμβάνοντας τη φύση. Τα γυαλιά ηλίου έχουν γίνει βασικό στοιχείο του στυλ μας αυτές τις εποχές, όχι μόνο ως αξεσουάρ μόδας αλλά και ως πρακτικό εργαλείο για την προστασία των ματιών μας από τις βλαβερές ακτίνες UV. Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε διάφορα στυλ, σχήματα και χρώματα, επιτρέποντάς μας να εκφράσουμε το προσωπικό μας στυλ ενώ παραμένουμε προστατευμένοι. Είτε προτιμάτε τα αγαπημένα πιλοτικά είτε τους μοντέρνους μεγάλους σκελετούς, τα γυαλιά ηλίου έχουν γίνει ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα, προσθέτοντας μια επιπλέον πινελιά στυλ και λειτουργικότητας σε κάθε ντύσιμο.

Εμείς βρήκαμε τα πιο hot γυαλιά ηλίου αλλά και οράσεως που θα απογειώσουν κάθε σου ανοιξιάτικό και καλοκαιρινό look!

Η MISSONI παρουσιάζει τη νέα Συλλογή Γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023, που σχεδιάστηκε, παράχθηκε και διανεμήθηκε σε συνεργασία με την Safilo, τον παγκόσμιο ηγέτη στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, οράσεως και αθλητικών γυαλιών και προϊόντων.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ MISSONI ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

Αυτά τα κομψά και μοναδικά made-in-Italy γυαλιά ηλίου και οράσεως αποτελούν φόρο τιμής στη διακριτική θηλυκότητα της γυναίκας MISSONI.

Τα γυαλιά ηλίου από έντονο ασετάτ υπογραμμίζονται από νέα μοναδικά και ξεχωριστά υφάσματα Missoni, που έχουν ενσωματωθεί δεξιοτεχνικά στη μετώπη και τους βραχίονες, μέσω μιας πρωτοποριακής made in Italy διαδικασίας παραγωγής.

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως από ελαφρύ ασετάτ και μέταλλο διαθέτουν νέους μεταλλικούς βραχίονες με φινετσάτο σχεδιασμό εμπνευσμένο από το χαρακτηριστικό Zig-Zag της Missoni.

Η νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως εκφράζει το αυθεντικό DNA του οίκου MISSONI, μέσα από υλικά premium ποιότητας και ξεχωριστές υφές.

Η σύγχρονη κομψότητα της νέας συλλογής γυαλιών αποτυπώνεται σε έντονα ή ανάλαφρα μοντέλα, κατασκευασμένα με καινοτόμες τεχνολογίες και υπογραμμισμένα από μοναδικές λεπτομέρειες, όπως τα ξεχωριστά υφάσματα Missoni που έχουν ενσωματωθεί δεξιοτεχνικά στους σκελετούς μέσω μιας πρωτοποριακής Made in Italy διαδικασίας παραγωγής, και το χαρακτηριστικό μοτίβο Zig Zag που ερμηνεύεται ως νέο γεωμετρικό σχέδιο στους μεταλλικούς βραχίονες, καθώς και στα χρωματιστά ακροβραχιόνια ή με χάραξη laser στον μεταλλικό πυρήνα των βραχιόνων.

Τα γυαλιά ηλίου του Fashion Show

Γυαλιά οράσεως από έντονο ασετάτ σε ορθογώνιο σχήμα και επίπεδο σχεδιασμό στο πάνω μέρος, που εμπλουτίζονται από αυθεντικά υφάσματα Missoni που ενσωματώθηκαν δεξιοτεχνικά στους βραχίονες, μέσω μιας πρωτοποριακής made in Italy διαδικασίας παραγωγής.

Οι βραχίονες, που ξεχωρίζουν για το λογότυπο MISSONI, διαθέτουν ακροβραχιόνια από ασετάτ με το εμβληματικό μοτίβο Zig-Zag. Αυτό το μοντέλο διατίθεται και σε δύο μονόχρωμες εκδόσεις, καθώς και σε δύο κομψές εκδοχές ταρταρούγας.

Χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς, κόκκινο με ροζ φακούς, λευκό/γκρι ύφασμα σε όλη την επιφάνεια με γκρι φακούς, μοβ ταρταρούγα με γκρι φακούς, φούξια ταρταρούγα με ροζ φακούς, ροζ πολύχρωμο ύφασμα σε όλη την επιφάνεια με μπλε φακούς.

Γυαλιά οράσεως για το απόλυτο fashion statement

 

Γυαλιά οράσεως σε σχήμα πεταλούδα από ασετάτ, που διατίθενται με μαγνητικό clip-on ήλιου και κομψή μεταλλική αλυσίδα για μέγιστη λειτουργικότητα. Οι βραχίονες ξεχωρίζουν για το λογότυπο MISSONI, καθώς και τα ασετάτ ακροβραχιόνια με το εμβληματικό σχήμα μισού Zig Zag και τον μεταλλικό πυρήνα που φέρει το μοτίβο Zig Zag χαραγμένο με laser, το οποίο διακρίνεται στις διάφανες αποχρώσεις.

Κομψή χρωματική παλέτα: μαύρο με γκρι φακούς στο clip-on, ταρταρούγα με διάφανους μπεζ βραχίονες και καφέ ντεγκραντέ φακούς στο clip-on, μπλε με διάφανους ροζ βραχίονες και βιολετί φακούς στο clip-on.

CARRERA | DUCATI

Η συλλογή CARRERA | DUCATI αντλεί έμπνευση από τον εμβληματικό σχεδιασμό της μηχανής Ducati με τις καλύτερες επιδόσεις, της DUCATI Panigale, και κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια έχει μελετηθεί ώστε να συνάδει με τις μηχανές που σχεδίασε η ομάδα της Ducati.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP Pecco Bagnaia και ο συναθλητής του Enea Bastianini, θα πρωταγωνιστήσουν στη διαφημιστική καμπάνια CARRERA|DUCATI 2023 για την προώθηση της συλλογής γυαλιών ηλίου και οράσεως παγκοσμίως.

Η Συλλογή Carrera|Ducati 2023, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, εμπλούτισε τη Συλλογή Carrera Active συνδυάζοντας με επιτυχία το σπορ ύφος και τη μόδα και το πάθος και την ταχύτητα. Η Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 προσφέρει ακόμη περισσότερα εμβληματικά γυαλιά ηλίου και οράσεως, που δημιουργήθηκαν προοριζόμενα για τους αναβάτες μηχανών αλλά είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση από όλους όσους έχουν σπορ διάθεση.