Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που περιμένουν με ανυπομονησία οι έφηβοι σε όλο τον κόσμο. Με τον ζεστό καιρό και τις μεγάλες μέρες, είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε παρέα με φίλους και να απολαύσετε λίγη διασκέδαση στον ήλιο. Και όσον αφορά τις μοντέρνες επιλογές ρούχων για το καλοκαίρι, η Bershka σας έχει καλύψει. Με τα κομψά και μοντέρνα σχέδια τους, η Bershka προσφέρει μια μεγάλη γκάμα επιλογών ρούχων που είναι τέλειες για την εποχή. Από αέρινα φορέματα και πολύχρωμα τοπ μέχρι σορτς και φούστες, η συλλογή τους έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους έφηβους να κάνουν μια δήλωση μόδας ενώ μένουν άνετα στη ζέστη.

Η Bershka, μετά την πρόσφατη πρώτη παρουσίαση της νέας επιχειρηματικής ταυτότητάς της, ανακτά το λογότυπο BSK και ξαναπαρουσιάζει την κολεξιόν της «teen», φτιάχνοντας μια σειρά προϊόντων για τη νεότερη γενιά της μάρκας.

Η σειρά BSK θα συνυπάρχει με τις άλλες, τις ήδη υπάρχουσες της μάρκας: Bershka για τις πιο μοδάτες κοπέλες και Man για τους νεαρούς. Η BSK απαρτίζεται από ρούχα με προσγειωμένες, άνετες και ευκολοφόρετες γραμμές. Το κάθε look δείχνει την ποικιλομορφία και τον πραγματισμό του νεότερου κοινού και τις διαφορετικές προσωπικότητες που το απαρτίζουν.

Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία των ανανεωμένων key items γίνεται ιδιαίτερη μνεία στα ενδύματα ντένιμ, στα εμπριμέ φορέματα με λουλούδια και στα μπλουζάκια με γραφιστικές λεπτομέρειες. Μπορείς ήδη να βρεις το BSK, μπαίνοντας στην ανακαινισμένη σελίδα της μάρκας και στο κοντινότερό σου κατάστημα Bershka.

Η TSHA είναι η νέα ambassador της «Moved by Music», της πλατφόρμας που δημιούργησαν οι Bershka & DICE, όπου μπορείς να ανακαλύψεις μουσικά νέα και ανερχόμενους καλλιτέχνες, σκηνές που διαμορφώνουν τη μουσική κουλτούρα του σήμερα και όλες τις συναυλίες, τα πάρτι και τα φεστιβάλ στα οποία θα συνεργαστεί η Bershka. Το νέο πρόσωπο της Moved by Music είναι η βρετανίδα καλλιτέχνις TSHA.

Τα τελευταία χρόνια, η TSHA έχει γίνει μία από τις πιο συναρπαστικές ανερχόμενες καλλιτέχνιδες της νέας μουσικής σκηνής. Με τα χαρακτηριστικά μπιτάκια της, η DJ και παραγωγός με έδρα το Λονδίνο έχει κερδίσει τον σεβασμό μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής. Αυτόν τον μήνα, η TSHA θα πρωταγωνιστήσει σε αποκλειστικό περιεχόμενο, όπως ειδικά επιλεγμένες playlist σε καταστήματα και offline, και ένα giveaway για τους φαν για να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια σε κάποιο από τα σόου της, το οποίο θα εμφανιστεί στο επίσημο Instagram της μάρκας (@bershka), στην ιστοσελίδα Bershka και στην πλατφόρμα «Moved by Music» στο DICE. Το Moved by Music θα έχει κάποια από τα καλύτερα πάρτι της χρονιάς, με χορηγό τη Bershka, μαζί με νέες συνεργασίες με ανερχόμενους και καταξιωμένους καλλιτέχνες.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η DICE θα επιλέξει νέες και παγκόσμιες δράσεις που ενσωματώνουν το δημιουργικό, επαναστατικό και ενδυναμωτικό πνεύμα που επίσης χαρακτηρίζει τη Bershka σε αποκλειστικά σόου και περιεχόμενα. Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε τα τελευταία νέα της μουσικής σκηνής και για να κερδίσετε δωρεάν εισιτήρια για κάποιες από τις συναυλίες της TSHA και για τα καλύτερα πάρτι του 2023 σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης.

Με τις επιλογές ρούχων της Bershka, οι έφηβοι μπορούν να απολαύσουν την καλοκαιρινή σεζόν με στυλ.