Σε μια αρμονική συγχώνευση μόδας και μουσικής, έχει προκύψει μια σαγηνευτική συνεργασία, που συγχωνεύει την καλλιτεχνική σφαίρα της ένδυσης και του ήχου. Ο αινιγματικός παραγωγός και συνθέτης BIZARRAP έχει δανείσει το εξαιρετικό ταλέντο τους σε μια σαγηνευτική συλλογή, εμφυσώντας της μια ζωντανή ενέργεια που ξεπερνά τα όρια. Από τολμηρά μοτίβα που πάλλονται από ρυθμό έως κομψές σιλουέτες που παραπέμπουν σε μελωδικό ρυθμό, αυτή η συλλογή είναι ένα αριστούργημα στυλ και αυτοέκφρασης.

Η Bershka παρουσιάζει μια νέα κολεξιόν σε συνεργασία με τον γνωστό παραγωγό και συνθέτη BIZARRAP. Ο νεαρός καλλιτέχνης από την Αργεντινή έχει σπάσει ρεκόρ αναπαραγωγής και έχει κατακτήσει τις υψηλότερες θέσεις στις λίστες επιτυχιών με τρία κομμάτια ντεμπούτο #1 Global στο Spotify. Έχει συνεργαστεί με μερικά από τα σημαντικότερα ονόματα της διεθνούς μουσικής βιομηχανίας και με κάθε κομμάτι του εγκαθιδρύεται ως ένας από τους πιο σημαντικούς και πρωτοποριακούς παραγωγούς του κόσμου. Σε αυτή την κολεξιόν, η Bershka αντλεί τους αισθητικούς κώδικες από τον κόσμο του BIZARRAP για να δημιουργήσει μια streetwear unisex κολεξιόν με αθλητικές σιλουέτες και γραφικά μοτίβα που κάνουν αναφορά στα vibes και τη διάθεση που τον χαρακτηρίζουν. Τα ρούχα γεμίζουν με γραφικά στοιχεία όπως το όνομα του BZRP, δουλεμένα σε διαφορετικές τυπογραφίες, υλικά, θέσεις και τεχνικές. Σε κάποια items της κολεξιόν θα βρείτε και απεικονίσεις του πρωταγωνιστή που περιγράφουν τη σιλουέτα του με το χαρακτηριστικό του καπέλο και τα γυαλιά. Το μαύρο και το λευκό είναι τα βασικά χρώματα της κάψουλας και συνδυάζονται με μικρές λεπτομέρειες σε γκρι, μπλε και λιλά ως δευτερεύοντα χρώματα.

Ανάμεσα στη μεγάλη ποικιλία με items της Bershka ft. Bizarrap ξεχωρίζουν σετ όπως το γκρι hoodie με τη βερμούδα με μεταλλικό μπάλωμα και κέντημα BZRP και το λευκό σύνολο με το hoodie και τη βερμούδα με επιχρωμιωμένη λεπτομέρεια στο στήθος.

Ένα άλλο κόσμημα αυτής της συνεργασίας είναι το τζιν παντελόνι σε wide fit με λεπτομέρειες τύπου γκράφιτι BZRP στο πλάι και εξατομικευμένη ετικέτα πίσω. Επίσης παρουσιάζουμε διάφορα σχέδια σε μπλούζες. Υπάρχει η μαύρη μπλούζα με back print της φιγούρας του καλλιτέχνη και τη λίστα των πόλεων της περιοδείας του και front print το όνομα BZRP με σβησμένο χρώμα.

Η λιλά μπλούζα με back print BZRP σε blurred όψη. Το μπλουζάκι double sleeve σε ασπρόμαυρη αντίθεση με μεταλιζέ λεπτομέρειες και στάμπα μπροστά. Το σχέδιο από PU σε γραμμή baseball με αντίθεση στα μανίκια και στο piping, κλείσιμο με σούστες και κέντημα με το νούμερο 42 πίσω. Η κάψουλα περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ, όπως είναι το σετ με κάλτσες σε λευκό, μαύρο και μοβ με σχέδια BZRP-42, ένα bucket μαύρο με μεταλλικό μπάλωμα BZRP, το σετ με κολιέ και βραχιόλι σε χρυσό με 3 χαραγμένες πλακέτες, ένα ασημί κολιέ με κεντρική πλακέτα BZRP και charms για να διακοσμήσεις τα αγαπημένα σου sneaker. Η κολεξιόν Bershka ft BIZARRAP είναι διαθέσιμη στο www.bershka.com και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα Bershka.