Οι δύσκολες ημέρες των γυναικών για κάποιες, είναι όντως δύσκολες. Κάθε γυναίκα περνάει την έμμηνο ρύση της πολύ διαφορετικά.

Αν συμπεριλαμβάνεσαι στις γυναίκες που περνάνε δύσκολα κατά την διάρκεια της περιόδου τους, ακολούθησε τα παρακάτω tips που σίγουρα θα σε βοηθήσουν πραγματικά.

Υπάρχουν πολλές συμβουλές που θα σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα αλλά τα παρακάτω 4 gold tips είναι «μυστικά» που θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο!

Όχι στα κρύα!

Απόφυγε όχι μόνο τα κρύα ροφήματα και τα κρύα φαγητά. Εντάξει, είναι ακόμα υψηλές οι θερμοκρασίες και το θέλεις το παγωτάκι σου, αλλά πρέπει.

 

Υγρά μαντηλάκια αντί για απλό χαρτί.

Και όμως! Ο λόγος είναι ότι βοηθάει στην αποφυγή των ερεθισμών εκείνων των ημερών. Οπότε θα ανακουφιστείς από τις κοκκινίλες που μπορεί να σου δημιουργήσει η σερβιέτα σου.

Πιες πολύ νερό.

Συντελεί στο να κρατήσει λιγότερο η περίοδος, ενώ αποτρέπει και στις κράμπες. Και γενικότερα, όπως έχουμε ξαναπεί, το νερό κάνει πολύ καλό στον οργανισμό και τον ενυδατώνει, ειδικότερα στις δύσκολες μέρες.

 

Κάνε στρέτσινγκ!

Οι ασκήσεις βοηθάνε στους πόνους και κάνουν το πρήξιμο να φεύγει πιο εύκολα. Δεν εννοούμε βέβαια να ξεκινήσεις την έντονη γυμναστική, αλλά χαλαρές ασκησούλες που θα σε ξεπιάσουν!

Τώρα, είσαι έτοιμη για την επόμενη σου περίοδο!