Δεν υπάρχει καλύτερη παρέα στο jogging από έναν σκύλο!

Ο καιρός έφτιαξε και πλέον είναι ιδανικός για τρέξιμο ή πολύ μεγάλους περιπάτους. Οπότε δεν έχεις παρά να πάρεις τον σκυλάκο σου και να βγείτε. Αν δεν έχεις όμως σκύλο (κακώς) τότε εμείς ψάξαμε τις 4 ιδανικές ράτσες για να βγαίνεις τις βόλτες σου και να τρέχεις μαζί του!

#1  Weimaraner

Οι πρόγονοί του κυνηγούσαν αρκούδες. Τρελαίνονται για τρέξιμο και μάλλον θα σου βγάλει την γλώσσα. Συν ότι είναι κοινωνικότατη ράτσα οπότε θα σε βοηθήσει αρκετά στο socializing!

#2 Σιβηρικό χάσκι

Η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα το μόνο που θέλει να κάνει είναι να τρέχει. Είναι άλλωστε η ράτσα που χρησιμοποιούν οι Εσκιμώοι για τις μετακινήσεις τους. Το καλοκαίρι η απόδοσή του πέφτει αισθητά αλλά λατρεύει το περπάτημα! Πολύ νεράκι μόνο χρειάζεται!

#3 Δαλματίας

Ο διασημότερος σκύλος του πλανήτη διαθέτει αντοχή, ενθουσιασμό και σπιρτάδα. Το μοναδικό μειονέκτημα σε σχέση με τα υπόλοιπα σκυλάκια είναι πως έχει την τάση να παχαίνει εύκολα, οπότε στο τρέξιμο θα δώσει τα πάντα!

#4 Mini American Shepherd

Ή αλλιώς το αμερικάνικο κυνηγόσκυλο. Τρέχει σαν… δαιμονισμένο και δεν κουράζεται σχεδόν ποτέ. Είναι ιδανικό αν έχεις μικρό διαμέρισμα καθώς το δέμας του δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα σε μέγεθος!