Το καλοκαίρι είναι τέλειο για πολλούς λόγους. Για το μαύρισμα που αποκτάς, για τα κιλά που χάνεις -σαλάτες και νερό καθημερινά λόγω ζέστης-, για τα φλερτ στις διακοπές, για τις ατελείωτες βόλτες στα νησιά και για τα καλοκαιρινα-δροσερά μανικιούρ που μπορείς να δοκιμάσεις. Καλά, και για πολλούς λόγους ακόμα, αλλά θα μου πάρει μία μέρα να γράφω.

Οι ιδέες και οι προτάσεις δεν σταματούν ποτέ μέχρι να τελειώσει αυτή η εποχή, γι’αυτό για ακόμη μια φορά έχουμε 4 nail designs εμπνευσμένα από την καθημερινότητα.

1. Παγωτό γιατί χωρίς αυτό δεν ζεις

Για αρχή, ξέρω ότι τώρα θα ήθελες πολύ ένα παγωτάκι. Επειδή όμως δεν θα έρθει ένα μαγικό χέρι στο γραφείο σου να στο αφήσει και γενικά προσπαθείς να τα αποφεύγεις λόγω θερμίδων, τότε φέρ’το στα νύχια σου.

παγωτο1

παγωτο2

2. Ετοιμάσου για πικ νικ

Μία ιδέα υπέροχη και διασκεδαστική που όμως δεν προλαβαίνεις να την υλοποιήσεις. Αντί να πάρεις το κλασσικό καρό τραπεζομάντιλο και να τρέχεις στην εξοχή, σχεδίασε το στο μανικιούρ σου.

πικνικ

πικνικ1

3. Κοκτέιλ, παραλία, αχ καλοκαιράκι

Φέρε όλα αυτά με ένα και μοναδικό σχέδιο, το ακόλουθο. Κάθε φορά που θα το βλέπεις, θα ονειρεύεσαι ότι είσαι πάνω σε μία εώρα, πίνοντας κοκτέιλ και αγναντεύοντας καταγάλανα νερά. Έτσι για το κουράγιο μέχρι να φύγεις.

κοκτειλ

κοκτειλ2

4. Αγάπη μόνο για την σπιτική λεμονάδα

Καλοκαίρι = σπιτική λεμονάδα στην βεράντα του εξοχικού σου παρέα με ένα βιβλίο. Το πιο δροσερό ρόφημα της εποχής, τώρα και στα νύχια σου.

λεμονι

λεμονι2