Με ποιο καλλυντικό αν δεν το είχες δεν θα μπορούσες να ζήσεις; Το πιο πιθανό είναι πως είναι η αγαπημένη σου μάσκαρα αφού με μια κίνηση κάνει το βλέμμα και το μάτι μας πιο σέξι και εντυπωσιακό. Αν είσαι λοιπόν από εκείνες τις γυναίκες που δεν την αποχωρίζονται στιγμή τότε πρέπει να ξέρεις τα πάντα γι΄αυτή. Για να είσαι όμως τέλεια προετοιμασμένη (και το σημαντικότερο ενημερωμένη), μάθε παρακάτω 4 κανόνες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για τη μάσκαρα σου. Έτοιμη;

1. Αγόρασε 2 μάσκαρα μαζί :

Aν την επόμενη φορά, βρεις την τέλεια μάσκαρα που τόσο καιρό έψαχνες, μην σκεφτείς τα χρήματα και απόκτησε 2 προιόντα. Όταν τελειώσει η πρώτη δεν θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

2. Πρέπει να έχεις πάντα back-up πλάνο :

Eπειδή το κουμπί snooze στο ξυπνητήρι, πάντα μας κάνει να αργούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας, εκτός από τη κλασική μάσκαρα που έχεις στο νεσεσέρ σου, έχε και μια μέσα στη τσάντα σου ή στο γραφείο σου. Απλά θα σε σώσει!

3. Κάθε 3 μήνες να την αλλάζεις :

Μπορεί ο συγκεκριμένος κανόνας να σου φαίνεται μια μικρή υπερβολή, αλλά αυτό είναι το σωστό. Αν αλλάζεις κάθε 3 μήνες μάσκαρα και καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις για τις βλεφαρίδες σου και δεν θα έχεις να φοβηθείς κάποια μόλυνση.

4. Διάλεξε μια που να αφαιρείται εύκολα

Capture

Πόσες φορές έχεις ταλαιπωρηθεί για να αφαιρέσεις την μάσκαρα και το αποτέλεσμα είναι να κοιμάσαι με υπολείμματα που το πρωί όταν ξυπνάς θυμίζεις ρακούν; Τώρα όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού η αφαίρεση της μοιάζει παιχνιδάκι. Ναι είναι αλήθεια αφού η Snapscara, υπόσχεται να μετατρέψει την δυσκολία στην αφαίρεση της αγαπημένης σου μάσκαρα σε πολύ απλή διαδικασία, ενώ παράλληλα εγγυάται έντονο όγκο, μήκος, τέλειο διαχωρισμό και βλεφαρίδες που δεν κολλάνε μεταξύ τους. Και πως μπορείς να την αφαιρέσεις; ΑΚΟΜΑ και με χλιαρό νερό! Επιτέλους, το επίπονο τρίψιμο και τα scrubs σε καθημερινή βάση ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μπορείς να τη βρεις σε τρεις amazing αποχρώσεις -μαύρο, μπλε και berry-  Έχεις κι εσύ πλέον τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μοναδικό fun make up look, πιο γρήγορα από ποτέ.