Τα μεγάλα οπίσθια θεωρούνται πλέον τα αγαπημένα των αντρών, γι’αυτό όσες τα διαθέτετε πρέπει να τα χαίρεστε και όχι να αισθάνεστε μειονεκτικά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι διάσημες κυρίες επιλέγουν να κάνουν προσθετική. Όπως και να ‘χει, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που αποδεικνύουν ότι οι γυναίες που έχουν πλούσια και μεγάλα οπίσθια, είναι οι καλύτεροι σύζυγοι.

1. Είναι έξυπνες. Κι όμως, τα μεγάλα οπίσθια έχουν και μεγάλες αποθήκες για τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα. Αυτά είναι που βοηθούν και την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

2. Τα παιδιά μετά την γέννα είναι γερά. Αυτό σίγουρα δεν το περίμενες, αλλά μάθε ότι σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, οι γυναίκες με πλούσια οπίσθια γεννούν υγιή παιδιά.

3. Σφύζουν από υγεία. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτές οι γυναίες έχουν μεγαλύτερη προστασία κατά του διαβήτη, τις παθήσεις της καρδιάς αλλά και ασθένειες της παχυσαρκίας.

4. Είναι πιο γόνιμες. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται οι ειδικοί, αφού όπως λένε οι γυναίκες με τα μεγάλα οπίσθια δεν έχουν προβλήματα στην έμμηνο ρύση, γι’αυτό είναι πιθανό να έχουν πιο συχνές ωορρηξίες.