Ακούγεται κάπως περίεργο, αλλά υπάρχουν κάποιοι καλοί λόγοι για να φοράμε γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα. Εξάλλου, η Ελλάδα και τον χειμώνα έχει ηλιόλουστες μέρες. Αν έχεις αφήσει στο συρτάρι τα γυαλιά ηλίου σου ήρθε η ώρα να τα βγάλεις ξανά στο προσκήνιο για 4 μοναδικούς λόγους που σου επιτρέπουν να φοράς γυαλιά ηλίου και τον χειμώνα.

Προστατεύουν τα μάτια σου

Οι ισχυρές ακτίνες του ήλιου μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στα μάτια μας. Πολλές φορές μπορείς να έχεις παρατηρήσει τα μάτια σου κόκκινα ή να έχουν φαγούρα κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες που δεν φοράς γυαλιά. Γενικότερα, η μη χρήση τους μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ματιών μας με αρκετές επιπλοκές.

Βελτιώνουν την όραση σου

Πολλές φορές έχεις παρατηρήσει ότι κατά την οδήγηση σε τυφλώνει το φως και δεν μπορείς να οδηγήσεις; Σε εκείνο το σημείο αρχίζεις να αποζητάς τα γυαλιά σου. Ακόμα όμως και κατά τη διάρκεια της βόλτας όταν υπάρχει έντονος ήλιος, η όραση μας δυσκολεύει. Το αγαπημένο ζευγάρι γυαλιών όμως είναι εκεί για να βελτιωθεί η όραση σου.

Μειώνουν την ξηροφθαλμία και τον πονοκέφαλο

Μπορεί να ξέρουμε πως ο χειμωνιάτικος αέρας ξεραίνει τα χέρια μας όμως το ίδιο συμβαίνει και με τα μάτια μας. Η έκθεση μας στο άμεσο ηλιακό φως κουράζει τα μάτια και μπορεί να έχουμε πονοκέφαλο. Τα γυαλιά ηλίου λειτουργούν σε αυτή την περίπτωση ως ασπίδα προστασίας.

Είναι fashion statement

Πριν αρκετές δεκαετίες το να φοράει κάποιος γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια του χειμώνα ήταν μεγάλο λάθος στον χώρο της μόδας. Όσο όμως τα χρόνια περνάνε αντιλαμβανόμαστε πως δεν χαρίζουν μόνο προστασία, αλλά παράλληλα μας δίνουν και στυλ!

Γι’ αυτό η νέα συλλογή γυαλιών Gucci συνδυάζει vintage αναφορές και λεπτομέρειες από την κληρονομιά του Οίκου με μοντέρνα και απροσδόκητη σχεδιαστική προσέγγιση, καλύπτοντας διαφορετικές εποχές και αισθητική και αντικατοπτρίζοντας το διαρκώς εξελισσόμενο όραμα της μάρκας.

Ένα νέο ντεκόρ κάνει την εμφάνισή του, φέρνοντας στο προσκήνιο μια πιο στρογγυλεμένη απόδοση του λογότυπου Interlocking G της Gucci.

Τα καινοτόμα καμπυλώδη σχήματα χαρακτηρίζονται από έντονους σκελετούς σε φωτεινές αποχρώσεις διακοσμώντας τα με μεταλλικά πριτσίνια. Επίσης, το πιο παιχνιδιάρικο attitude της συλλογής φανερώνεται μέσα από bold γεωμετρικά περιγράμματα, ευφάνταστα χρωματικά μοτίβα και λαμπερά κρύσταλλα.

Μια νέα σειρά σκελετών χρησιμοποιεί το macro – χρυσό έμβλημα Double G στα άκρα των φακών, ενώ σε άλλο καινούργιο σχέδιο, μικροσκοπικοί κύβοι πάνω στους λεπτούς μεταλλικούς βραχίονες αποκαλύπτουν ένα νέο λογότυπο Gucci, αποτυπώμένο ολογράφως με χρωματιστό σμάλτο στο φινίρισμα.

Τέλος, μια νέα συλλογή από μοντέρνα ανδρικά στυλ τιμά τη διαχρονική γοητεία του μοτίβου Web με κλασικά τετράγωνα, ορθογώνια και pilot σχήματα, τα οποία είναι φτιαγμένα από διάφορα υλικά διακοσμημένα με επισμαλτωμένες λεπτομέρειες.

H συλλογή GUCCI διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.

Όταν τα γυαλιά γίνονται το ξεχωριστό στολίδι στο outfit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.