Γιατί πρέπει να φοράς γυαλιά ηλίου; Σύμφωνα με μια έρευνα το 90% των ανθρώπων πιστεύει ότι η προστασία των ματιών τους είναι καθοριστικής σημασίας για τη γενική υγεία.  Από την άλλη όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι που επιλέγουν να φορούν γυαλιά ηλίου μόνο για να μειώσουν την αντανάκλαση του ήλιου.

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου πιο συχνά, ειδικά όταν απολαμβάνετε το καλοκαίρι. Και είναι οι παρακάτω:

  1. Αποτρέπεις προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τον ήλιο – Τα μάτια μας είναι ευαίσθητα. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο μπορεί να οδηγήσει σε διάφορες ασθένειες. Ορισμένες είναι απλώς επώδυνες ή ενοχλητικές, άλλες μπορεί να είναι θανάσιμα σοβαρές.
  2. Προστατεύεσαι από τις συνθήκες – Ο ήλιος δεν είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να βλάψει τα μάτια σας. Μη ξεχνάτε τον κίνδυνο βλάβης από άμμο, σκόνη, άνεμο και χιόνι.
  3.  Λιγότεροι Πονοκέφαλοι – Το φως του ήλιου μπορεί να αποτελέσει έναυσμα για ημικρανίες και κακούς πονοκεφάλους. Φορώντας γυαλιά ηλίου μπορεί να μειωθεί τόσο η συχνότητα όσο και η ένταση αυτών των επώδυνων περιστατικών.
  4. Γιατί είναι μοδάτα – Για αυτό το λόγο και η Tommy Hilfiger δημιούργησε τα πιο stylish γυαλιά για εσένα και εκείνον.

 

Το ανδρικό μοντέλο διαθέτει σύγχρονη ορθογώνια φόρμα με διπλή γέφυρα και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Η κομψή και διακριτική χρωματική παλέτα περιλαμβάνει τους εξής συνδυασμούς: μαύρο ματ και μπλε μεταλλική δομή με γκρι φακούς, χρυσή μεταλλική δομή με πράσινους φακούς και ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί με πράσινους φακούς. Το μοντέλο είναι διαθέσιμο και ως οράσεως, σε μαύρη ματ μεταλλική δομή σε μαυρισμένο ασημί.

Capture

Το γυναικείο σχέδιο διαθέτει μια κλασσική κολεγιακή οβάλ φόρμα από πολυανθρακικό σκελετό, με διπλή γέφυρα από νάιλον ίνες και μέταλλο και την χαρακτηριστική σημαία της μάρκας να φιγουράρει ως ένθετο από καουτσούκ στο μεταλλικό βραχίονα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί περιλαμβάνουν: διάφανο γκρι με γκρι φακούς, διάφανο μπλε με μπλε φακούς, διάφανο ροζ με ροζ φακούς και διάφανο καφέ με καφέ φακούς.

Capture