“Τι ώρα είναι;” είναι η πιο συχνή ερώτηση που ρωτάει κάποιος μετά το “τι κάνεις”. Σιγά σιγά όμως φαίνεται πως τα ρολόγια αντικαθιστώνται από τα smartphones και πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν το να φοράς ρολόι έχει νόημα. Σου δίνουμε λοιπόν 4 λόγους που το ρολοι στον επαγγελματικό κόσμο είναι must καθώς αυτοί ακριβώς οι λόγοι θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις το επόμενο που θα κάνεις δικό σου όχι μόνο για να φαίνεσαι αλλά και να είσαι πιο επιτυχημένη.

  1. Έχουν κομψό στυλ – Στις περισσότερες εταιρείες σου δίνεται η δυνατότητα να φορέσεις αυτή τη σέξι pencil φούστα με τις γόβες που σου άρεσε οπότε να ξέρεις πως για να ολοκληρώσεις το look μπορείς να προσθέσεις αντι για ένα βραχιόλι ένα πανέμορφο ρολόι. Ακόμα όμως και με ένα απλό τζιν και ένα πουκάμισο να ξέρεις ότι στο λεπτό το outfit με ένα ρολόι γίνεται πιο εντυπωσιακό.
  2. Ξέρουν πως να εντυπωσιάζουν στις συνεντεύξεις – Οι περισσότεροι διευθυντές εταιρειών συμφωνούν στο ότι για να κάνεις μια καλή εντύπωση είναι σημαντικό να φοράς ρολόι στις συντεντεύξεις καθώς η διαχείριση χρόνου είναι προσόν και αυτή ακριβώς είναι η απόδειξη. Αν για παράδειγμα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης κοιτάξεις το ρολόι του κινητού για την ώρα κάποιος θα νομίζει ότι μπορεί να ελέγχεις τα emails σας και αυτό είναι σίγουρα μια κακή εντύπωση που μπορείς να δώσεις.
  3. Εκτιμούν την καλή ποιότητα – Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν τη σημασία της αγοράς και της χρήσης προϊόντων υψηλής ποιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που θα πληρώσουν ένα αρκετά καλό ποσό για να αγοράσουν ένα ρολόι που θα είναι ναι μεν κλασσικό στυλ αλλά δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.
  4. Φορούν το σωστό ρολόι για τη σωστή περίσταση – Το ήξερες ότι υπάρχει διαφορετικό ρολόι για κάθε περίσταση; Και όμως, αν πρόκεται να πας σε μια σημαντική εκδήλωση τότε δοκίμασε να ταιριάξεις το ρολόι με το ντύσιμο σου για ακόμη πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Και αν ψάχνεις για το καινούριο σου ρολόι να ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ σέξι να φοράς ένα αντρικό ρολόι ακόμα και αν είσαι γυναίκα και πως το Code 11.59 της Audemars Piguet γράφει μια νέα σελίδα στην ιστορία του κατασκευαστή και αντιπροσωπεύει τον γενετικό του κώδικα. Το CODE αντιπροσωπεύει την Πρόκληση (Challenge), το Ανήκειν (Own), την Τόλμη (Dare) και την Ανάπτυξη (Evolve). Ως η σύγχρονη εξέλιξη του κλασικού, αυτή η συλλογή δίνει μια σύγχρονη εναλλαγή και μια ελαστικότητα στο κλασικό ρολόι, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη μακρά ιστορία του κατασκευαστή που επικεντρώνεται στις μη συμβατικές μορφές και στους νέους σχεδιασμούς. Αποτελούμενο από 13 αναφορές, συμπεριλαμβανομένων πέντε επιπλοκών και έξι διαβαθμίσεων της τελευταίας γενιάς, αντιπροσωπεύει μία από τις σημαντικότερες εκδόσεις της Audemars Piguet.

Capture  Capture

Μάλιστα πριν λίγες μέρες έγινε η παρουσίαση της συλλογής η οποία συνοδεύτηκε από διάφορες καλλιτεχνικές παραστάσεις, όπως χορούς και lightshows, καθώς και από την προβολή της ταινίας της εκστρατείας που δημιούργησαν οι Wilfrid Brimo και Marshmallow Laser Feast. Αυτή η ταινία προσφέρει μια καινούργια, δημιουργική προσέγγιση στην κοιλάδα Vallée de Joux, καθώς οι φωτεινές εγκαταστάσεις εντάσσονται στο φυσικό τοπίο της περιοχής.

Capture  Capture

Εμπνευσμένη από τους καλλιτεχνικούς κώδικες της ταινίας, ο φωτισμός της εκδήλωσης έπαιζε με την οκταγωνική στρογγυλή του ρολογιού και την οκταγωνική αρχιτεκτονική, ενώ παράλληλα χρησιμοποιήθηκε το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα της διαφημιστικής καμπάνιας με την υπέρυθρη φωτογραφία του Zak Van Biljon στην Vallée de Joux.