Το smartwatch είναι το τελευταίο τεχνολογικό gadget που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει άντρες και γυναίκες. Έχει παρόμοιες λειτουργίες με ένα κινητό τηλέφωνο και λειτουργεί ως μίνι υπολογιστής. Το βασικό concept ενός smartwatch είναι να κάνει την καθημερινότητα πιο εύκολα, χωρίς να περιορίζει το στιλ σου.

Ειδοποιήσεις

Πολλές φορές περπατάς στο δρόμο, αθλείσαι ή βρίσκεσαι στο γραφείο πνιγμένος στη δουλειά και δεν μπορείς να έχεις το κινητό σου συνέχεια εύκαιρο. Ο πιο εύκολος τρόπος να παρακολουθείς τις ειδοποιήσεις σου και να αξιολογήσεις αν χρειάζεται να πιάσεις το τηλέφωνό σου για να απαντήσεις σε μια κλήση ή ένα μήνυμα είναι κοιτώντας την οθόνη του ρολογιού σου.

Hera Smartwatch – Vogue Smartwatches

Γυμναστική

Νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά όταν γυμνάζεσαι και ξέρεις πόσες θερμίδες έκαψες ή πότε ζόρισες τον εαυτό σου ανεβάζοντας παλμούς. Επίσης, σε ανθρώπους που κάνουν δουλειά γραφείου χρειάζεται πότε πότε μια υπενθύμιση να σηκωθούν και να περπατήσουν λίγο για να αιματωθούν καλύτερα οι μυς του σώματος.

Μουσική

Μπορείς να περπατάς, να τρέχεις, να γυμνάζεσαι ή να χαλαρώνεις ακούγοντας μουσική από το ρολόι σου και να αλλάζεις τραγούδι με μια μικρή μόνο κίνηση. Η ζωή είναι πάντα καλύτερη με μουσική.

Εξοικονόμηση μπαταρίας

Το smartphone έχει γίνει τόσο απαραίτητο στις ζωές μας που τρέμουμε τη στιγμή που θα κλείσει από μπαταρία. Σκέψου όμως ότι πραγματοποιώντας κάποιες λειτουργίες του από το ρολόι, γλιτώνεις την ενέργεια που θα ξόδευε για να φωτίσει την υψηλής ανάλυσης οθόνη, βοηθώντας την μπαταρία να διαρκέσει περισσότερο.

Astrid smartwatch – Vogue smartwatches

Αν νιώθεις έτοιμη να αποκτήσεις το δικό σου smartwatch, τσέκαρε τα smartwatches Vogue που συνδυάζουν κομψό σχεδιασμό και υψηλού επιπέδου τεχνολογίες. Το ASTRID smartwatch κυκλοφορεί σε ροζ χρυσό, μαύρο και ασημί και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις για την καταγραφή της φυσικής κατάστασης και μια πληθώρα έξυπνων ειδοποιήσεων. Το HERA smartwatch έχει πιο αθλητικό στιλ και δίνει απόλυτη ελευθερία κινήσεων ενώ έχει πολλαπλές λειτουργίες που καλύπτουν κάθε ανάγκη.