Το στιλ είναι τελείως υποκειμενικό. Η κάθε μία γυναίκα επιλέγει εκείνα τα ρούχα που θα την αντιπροσωπεύουν καλύτερα. Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος βέβαια. Αν νομίζεις ότι δεν το έχεις και πολύ με την εμφάνισή σου και όσα επιλέγεις δεν ταιριάζουν απόλυτα πάνω σου, ή το στιλ σου είναι “βαρετό”, τότε μπορείς να έχεις στο νου σου τις παρακάτω συμβουλές.

1. Συνδύασε σωστά τα ρούχα

Και δεν αναφερόμαστε στις αποχρώσεις. Όταν επιλέγεις να φορέσεις ένα πολύ κοντό σορτσάκι ή μία μίνι φούστα, δηλαδή τα πόδια σου θα είναι ακάλυπτα, τότε μην τα συνδυάσεις με ένα crop top. Προτίμησε ένα λευκό t-shirt που είναι πάντα η πιο safe επιλογή ή ένα πουκάμισο.

2. Δώσε έμφαση στα jackets (ακόμα κι αν είναι καλοκαίρι)

Μπορεί να διανύουμε ζεστές ημέρες, αλλά στο νησί ένα jacket ελαφρύ πάντα είναι η σωτήρια λύση. Γι’αυτό επένδυσε στα bomber jackets που είναι το δυνατό comeback για φέτος ή όλα εκείνα που θα δώσουν ένα διαφορετικό look στο στιλ σου.

jacket

3. Τα ψηλοτάκουνα δεν είναι για όλες

Ή δεν είναι όλα για όλες. Το σημαντικό στα ψηλοτάκουνα είναι να σου δίνουν άνεση εκτός από στιλ και να μπορείς να τα περπατήσεις. Γι’αυτό επέλεξε εκείνα που μπορείς να τα συνδυάσεις με τα ρούχα σου και φυσικά να μην χρειάζεσαι την ανάγκη ενός ώμου κάθε φορά για να μην βρεθείς στο πάτωμα.

4. Μάθε να συνδυάζεις σωστά τα αξεσουάρ με το ντύσιμο

Ένα πρωτότυπο κολιέ δεν ταιριάζει σίγουρα με ένα πολύ casual look. Τα αξεσουάρ γενικά βοηθούν στην ανανέωση του στιλ σου, γι’αυτό προτίμησε τα με ουδέτερες αποχρώσεις.