Συνήθως μετά τις διακοπές σε πιάνει αυτός ο αέρας της ανανέωσης, και σχεδόν πάντα ξεκινάς απ’τα ρούχα. Θέλεις να πετάξεις ό,τι πλέον δεν σ’αρέσει ή δεν σου κάνει και κοιτάς τις νέες τάσεις της μόδας για να συνδυάσεις με το δικό σου προσωπικό στιλ. Βέβαια λίγες είναι οι φορές που έχεις βάλει πρόγραμμα και τα έχεις καταφέρει, παραμένοντας για ακόμη μια φορά η ντουλάπα σου άθικτη.

Αυτή τη φορά όμως, πρέπει οπωσδήποτε να πετάξεις ότι δεν χρησιμοποιείς και απλά πιάνει περισσότερο χώρο απ’ότι θα έπρεπε. Ξεκινώντας τουλάχιστον απ’τα παρακάτω:

1. Ρούχα με λεκέδες

Ναι μπορεί να τα κρατάς για να κάνεις έστω τις δουλειές του σπιτιού με αυτά, αλλά στην πραγματικότητα καταλήγεις να μην τα φοράς πάλι. Τι περιμένεις;

2. Το φόρεμα το σέξι που φορούσες παλιά

Όχι μόνο το φορούσες παλιά, αλλά δεν σου κάνει κιόλας. Γιατί το κρατάς ακόμα; Για να σου θυμίζει τις εποχές που έβγαινες σε κλαμπ μέχρι το πρωί; Η εποχή άλλαξε και για τα δύο.

3. Αυτά που έχουν χαλάσει

Όλα εκείνα που έχουν μικρές τρυπούλες που δεν φτιάχνονται κι επιμένεις να τα κρατάς χωρίς λόγο. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να τα φορέσεις, όπως μάλιστα κι εκείνα που έχουν εκείνο τον λεκέ που δεν φεύγει με τίποτα.

4. Αυτό που δεν σου κάνει

Κάθε κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της, μέσα στην ντουλάπα έχει από 2-3 ρούχα που δεν της κάνουν αλλά τα κρατάει για την ημέρα εκείνη που θα έχει αδυνατίσει και θα ξαναμπεί. Έτσι κι εσύ. Όταν χάσεις τα κιλά που σε ενοχλούν, να είσαι σίγουρη ότι θα αγοράσεις καινούρια. Επομένως δώρισε τα σε κάποιο ίδρυμα ή πέταξε τα τώρα κιόλας.