Ξέρω ότι το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο. Ξέρεις επίσης εσύ ότι το πρωινό είναι η αρχή για μια καλή ημέρα. Άρα; Άρα πρέπει να κάνεις πρόγραμμα που μέσα σε αυτό θα απολαμβάνεις το πρωί ένα πολύ καλό πρωινό, αλλά να κάνεις και 4 καθημερινές κινήσεις που θα σε βοηθήσουν σωματικά, θα σε κάνουν να νιώσεις μια παραπάνω διάθεση (που την χρειάζεσαι εδώ που τα λέμε) και θα ενισχύσουν την υγεία σου. Γι’αυτό ακολούθησε τα παρακάτω (χωρίς παράπονα και γκρίνιες):

1. Το πρωί είναι πολύ καλό να κάνεις λίγο streching για να αποκτήσεις ενέργεια. Την χρειάζεσαι πίστεψε με. Θα νιώσεις καλύτερα και θα είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις όποια δύσκολη κατάσταση στην δουλειά.

2. Το νερό με το λεμόνι γιατί δεν το έχεις ξεκινήσει ακόμα; Κάθε πρωί ρίξε στο ποτήρι σου χλιαρό νερό με λίγο λεμόνι, για να αποκτήσεις ενυδάτωση αλλά και για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου.

3. Πιες βιταμίνες γιατί κάνουν καλό. Αυτό δεν άκουγες από μικρή; Έ, αλήθεια είναι. Γι’αυτό πρέπει να δίνεις βάση στην διατροφή σου και τις βιταμίνες που λαμβάνεις. Αν δεν είσαι σίγουρη, μπορείς να ενημερωθείς ακριβώς για το τι χρειάζεσαι.

4. Την επιδερμίδα μην την αφήνεις παραπονεμένη. Η ημέρα δεν μπορεί να ξεκινήσει καλύτερα από ένα καλό καθαρισμό που θα κάνει την επιδερμίδα σου απαλή και λαμπερή. Σε βλέπεις και φτιάχνεται η διάθεση, σκέψου το.